Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avilon

Rembrant

Co chcecie zmienic?  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Max_Lv i Staty.

• 250lv staty 125
      124
    • 150lv staty 90/125
      62
    • Tak jak jest.
      45
  2. 2. Nowo?ci.

• Wiecej nowych broni/zbroi.
      125
    • Wiecej nowych map
      168
  3. 3. Ulepszacze.

• Chce inny system ulepszen
      93
    • System ulepszen ten sam , lecz inny sposob zdobywania ulepszaczy
      81
    • Bez Zmian.
      57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11111bb.png

Niegdyś kraina zwana Avilonem była spokojna.Panował w niej pokój i dostatek.Lecz dni beztroskiego życia mieszkańców były policzone.Pewnego letniego dnia podczas święta Miłości , jedna z par oddalając się daleko od miasta zobaczyła spadającą gwiazdę.Nie czekając dłużej podążyli w jej stronę gdyż wydawać by się mogło , że spadła gdzieś w pobliżu.Para ta nigdy do miasta nie powróciła.Ciało niebieskie które spadło z kosmosu okazało się Kosmicznym Kamieniem wzbudzającym w ludziach i zwierzętach najgorsze głęboko ukryte w nich uczucia.

Nazwane zostały one przez ludzi kamieniami Metin (Metin z języka Avilonu – Zło).Po kilku dniach Kamienie Metin opanowały całe królestwo.Doprowadziły do skłócenia trzech braci – władców Avilonu ,którzy w przypływie złości zabrali swoje części ziem i stworzyli własne królestwa.Tak oto powstały królestwa : Chunjo,Jinno i Shinsoo.Przez wiele wieków ludzie żyli w trwodze.Między królestwami trwały ciągłe wojny.Gineły setki , tysiące a może nawet miliony ludzi.Pewnego dnia do królestwa przybyło 8 tajemniczych postaci , nikt nie wiedział kim są? Co robią?jakie mają zamiary?.Otórz byli to wysłańcy Zakonu Shu-Tei.Wojownicy,Szamani,Sury i Ninje.Wspólnie postanowili stawić czoła Kamieniom Metin.Kiedy ich zwycięstwo było już pewne z kosmosu spadło pewne jajo.Mieszkańcy miasta w obawie przed nawrotem kamieni metin ukryli jajo w najgłębszych czeluściach pradawnej groty.Legendy głoszą ,że z jaja wykluł się potwór tak przerażający , że tylko najodważniejsi śmiałkowie mogą z nim walczyć.Niestety śmiałek taki nigdy się nie znalazł.Do tej pory ludzie czekają na swoich wybawców….

Czy jesteś dość odważny by podjąć wyzwanie?Czy jesteś na tyle mężny by stawić czoła potężnemu Monstrum ?

Informacje o serwerze:

Rodzaj serwera: Medium

Max ymalny poziom : 125

Maxymalne punkty statusu: 90

Raty:

Tego nigdy nie da się dokładnie określić ale będą dopasowane do max lvl oraz do cen w shopach.

System ulepszeń:

System ulepszeń jest dosyć rozwinięty.Jak na razie mamy po 3 nowe bronie dla każdej klasy oraz po 4 nowe zbroje. Wygląda on następująco:

BRONIE:

sys2.png

sysl.png

ZBROJE:

sysz.png[

Na serwer zostały dodane 2 nowe mapki takie jak:

-Zombie (85 lv+)

zombiejf.png

-Bagno (105lv+)

bagno.png

Dodaliśmy także Wymiar Władców.Przed startem serwera zostanie dodany jeszcze 1 dungeon.

Nowe Mounty:

newlw.png

new2wy.png

new3b.png

new4t.png

new5b.png

DROP

Teraz może coś o dropie.Ulepszacze na epiki dropią tylko i jedynie ze smoków znajdujących się na:

- Pustyni – Czerwony Smok , wraz z nim respi się pustynny metin.

-Sohan – Niebieski Smok wraz z nim respią się 2 lodowe jaja z któryc można dropnąć stalki / bronie 65 lub 75.

Szansa na drop każdego z ulepszaczy to 50%

Drop z metinów:

Z każdego metina niezależnie od lv możemy dropnąć:

-Zmianke 6/7 bonu

-6/7 bon

-Kamien Duchowy (% na drop zwiększony wraz z poziomem metina)

-Perły (% na drop zwiększony wraz z poziomem metina)

-Pieczęcie mountów (% na drop zwiekszony wraz z poziomem metina)

-Szkat.Blasku Księżyca (5bon) - Dropi z każdego metina na 100%

-Magiczny metal (Z każdego metina szansa na drop 25%)

Na itemy 65+ na poziomy 7/8/9 potrzeba po 3 perły kolejno na 7 – 3 białe, na 8-3 nieb , na 9 -3czerw.

Bony:

MAX_HP: 2.5k

MAX STATY: 12

MAX ABS: 15

MAX LUDZIE:10

ODP.NA MAGIE:15

SILNY PRZECIWKO:20%

6/7 bon - Tylko do expa.

MAX_HP - 2k

STATY - +10

POTWORY-10

Kryt/Przeszywka-10

Shopy:

RAY

88857372.png

JOE

67665005.png

KAZAM

35268674.png

MERINA

81059851.png

PUNKT POMOCY

86932370.png

Biolog:

Aktualnie biolog jest do 85 poziomu , lecz do oficjalnego startu serwera zostaną dodane kolejne misje aż do 115 lv.

ItemShop:

Co do itemshopu.Nie będzie tam żadnych broni/zbroi.Można będzie nabyc tam pierścień expa, rekawice złodzieja i inne przydatne przedmioty ułatwiające grę.

Eventy i Konkursy:

-Event OX - odbywał się będzie co Sobotę , do wygrania bedzie P.expa i losowy item.

-Konkurs PvP - odbywał się będzie 1raz w miesiącu , wygrany dostanie unikalny item który będzie on posiadał do następnego konkursu.

TEAM SERWERA:

[HA] PaleMajki

[GA] Devil

[GA] DieKasia

[GM] KiLLeR

[GM] Ravels

POSZUKUJEMY JESZCZE GRAFIKA ORAZ CO NAJWAŻNIEJSZE SPONSORA.AKTUALNIE SERWER ZNAJDUJE SIĘ NA VPS LECZ NA BETE I OFICJALNY START POTRZEBUJEMY DUŻO LEPSZEJ MASZYNY , JEŻELI KTOŚ BYŁBY CHĘTNY I CHCIAŁBY ZASPONOSOROWAĆ NASZ SERWER GG:150339 (PISAC TEZ W SPRAWIE GRAFIKA)

START SERWERA:

SERWER POWINIEN WYSTARTOWAĆ W PRZECIĄGU 7/14 DNI W ZALEŻNOŚCI OD TEGO KIEDY ZNAJDZIEMY JAKIEGOS POŻĄDNEGO SPONSORA I RESZTE TEAMU.

SS Weryfikujące

NR 1:

0309170429.jpg

NR2:

0309170439.jpg

JEŻELI ZROBIŁEM JAKIEŚ BŁĘDY ORTOGRAFICZNE , BARDZO PRZEPRASZAM.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

start kiedy?! nie podałeś

START SERWERA:

SERWER POWINIEN WYSTARTOWAĆ W PRZECIĄGU 7/14 DNI W ZALEŻNOŚCI OD TEGO KIEDY ZNAJDZIEMY JAKIEGOS POŻĄDNEGO SPONSORA I RESZTE TEAMU.

Opublikowano

Noo ;p Prezka beznadziejna, bynajmniej na razie, bo tam pisałeś, że coś dodasz wieczorem czy cuś.. ^.^

Nie zapowiada się zbyt ciekawie. ;x

Opublikowano

Mi się ten serwer podoba nie ma tak dużo nowości, oraz nie lubie serwów 250lv. Jak ruszy pewnie zagram bo przypomina mi coś z przed kilku miesięcy

post-510076-0-66878900-1328602322_thumb.png

.Pozdro ProWojownik z Novejmt2

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Zaraz dodam SS-y weryfikujące , system ulepszen oraz kilka rzeczy o których zapomniałem.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Rembrant, proszę o kontakt gg - 19893089, mam coś do zaoferowania. >,<

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Czekam na start może wkońcu jakiś porządny serwer...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Typowy server medium.

Wspomnienia starych czasów... Raczej nie będzie dużo graczy.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Dodałem ankietę , jeżeli chcialibyście cos zmienic a nie ma tego w ankiecie piszcie w komentarzach.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Wyrzuć KD ze sklepu i daj że dropią z metków im wiekszy lvl metka tym większy + kamienia , max lvl i staty zostaw jak są , perły daj drop z metków 85 i 90 najlepiej i serwer bd naprawdę spoko. I wywal te mounty nowe i drop ich z metka bo to bezsensowne jest , biologia zrób oddawanie co 30minut i dodaj pare swoich misji typu zabij Ognistego Króla i takie tam i naprawde serwer będzie wymarzony !!! i Tak apropo prezka 8/10 !! A fotka z Zbrojami to chyba są te zbroje na złych miejscach ( znaczy hwangi ) dla innych klas inne hwangi dales ^^

Opublikowano

Sory , wrzuciłem złego screena na którym są źle poukładane zbroje , ale wydaje mi sie , że każdy się domyśli jak powinno być.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Nie przesadzajcie! Nie zagram poniewaz? 20/7 all beda siedziec na metkach.Pozdro dla Teamu.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Pvp bedzie tu bez sensu poniewaz, jakis BM przy full int i pz w 6 i 7 bufnie sie bufem z full int bedzie ponad 90 % wiec przy bufie 90 % i ochronka 130 % + przy full abs jest nie pokonany ;]

NIe zagram.

Opublikowano

Prezka 4/10.

Zero nowości. Nawciskaliście stare przeżarte Hwangi.

Daliście bronie które były popularne 4 lata temu.

Zero nowości, nie wiem po co ta zapowiedzieć

Stawiam że serwer wytrzyma z 4godziny..

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Prezka 4/10.

Zero nowości. Nawciskaliście stare przeżarte Hwangi.

Daliście bronie które były popularne 4 lata temu.

Zero nowości, nie wiem po co ta zapowiedzieć

Stawiam że serwer wytrzyma z 4godziny..

pzdr.

No wlasnie i te bronie wygladaja jak brinie a nie kuzwa miecz sraczki+9 wyglada jak z dupy+ robi sie go z z miecza lepkiej kupy a ulpeszacze to tytanowy kloc i inne smierdzace rzeczy wiec wez sie zastanow o czym piszesz bo te bronie ktore oni dali sa w klimacie metina.. jezuu jak ja tesknie za metinem gdzie nie wymyslali jakos z 250 lvl statow 125 tylko 99-125 max lvl i nie bylo tych gownianych broni i smierdzacych kolorowych hwangow.. Ssytem ulepszen broni wysmienity..

Opublikowano

No wlasnie i te bronie wygladaja jak brinie a nie kuzwa miecz sraczki+9 wyglada jak z dupy+ robi sie go z z miecza lepkiej kupy a ulpeszacze to tytanowy kloc i inne smierdzace rzeczy wiec wez sie zastanow o czym piszesz bo te bronie ktore oni dali sa w klimacie metina.. jezuu jak ja tesknie za metinem gdzie nie wymyslali jakos z 250 lvl statow 125 tylko 99-125 max lvl i nie bylo tych gownianych broni i smierdzacych kolorowych hwangow.. Ssytem ulepszen broni wysmienity..

popieram

stal->hw->krolewski jakis i to all

szpon->swiety->baron->i jakis jeszcze i styknie

truta-> i cis jeszcze typu smiercio i styknie

umniesz rbic eq to ci wystarcy do zabawy

Opublikowano

Ja był prosił PW jak serwer wystartuje . tylko oficialny start

Piję by paść padam by wstać wstaje by żyć żyje by pić

Niemowa powiedział głuchemu że ślepy widział jak szczerbaty odgryzł włosy łysemu

99,99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce... nie ściągaj już ręki

W razie pożaru czytaj dalej... .W razie pożaru idioto!

W życiu trzeba być twardym jak przeterminowane żelki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...