Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jak wgrać pugin na SSP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie. oczywiście chodzi mi tylko i wyłącznie o pluginy, nie mody. Jestem przekonany że można korzystać z pluginów w singgle player (single commander korzysta z world edit'a więc chyba można ). a jak nie da się to prosił bym o moda podobnego do "False book" bo podobają mi się te mosty, bramy i inne cuda ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up

właśnie mi chodzi oto żeby nie był to serwer, nawet jeśli nie bd wymagał neta... w razie update to tylko bym ściągnął plugina/ moda (gdyby był by taki). a tak to muszę dodatkowo buttika ściągać, a na dodatek nie wiem co zrobić żeby włączała się konsola, bo jak włączam buttika to nic mi się nie uruchamia. może dla was włączenie tam nawet te 5 stron to nie problem. dla mnie owszem. limit (internetu) mi starcza max na pół miesiąca. potem to google.pl mi się włącza 10 min. nie spominając ile się włącza strona która więcej waży. ostatnio jak ściągałem pliczek o wadze 13 Mb to czekałem 3 godz.... a jak by było tego mało to ostatnio jak zrobiłem serwer SSP to miałem problem żeby się zalogować...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...