Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Prawa Autorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja mam pytanie dotyczących praw autorskich .

Czy jeżeli ktoś stworzy konto z kogoś nickiem na innym forum i opublikuje go poradniki/programy

Może zostać wezwany do sądu ?

Opublikowano

Tak kurwa, wbiją mu na chatę i pójdzie do paki na 100 lat. Dla mnie nie ma problemu zrobić konto na innym forum z Twoim Nickiem, pomyśl ... gdzieś jest napisane że to Twój Nick ? :D

Mam takie same prawa do Twojego Nicku jak każdy , skąd mamy pewność że sam go wymyśliłeś ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Tak ale jak np dasz na te forum rzecz która zrobiła tamta osoba ?

ja zrobiłem konto na innym forum i

Mixsiee wysłał mi takie cos ( bo dałem tam jego plugin )

Ze względu na to że założyłeś konto na jakimś MPCie z moim nickiem i dodałeś mój plugin sprawa została zgłoszona do oddziału dotyczącego przestępstw internetowych w Częstochowie. Twoje ip podał mi szanowny administracji MPCforum'u więc większego problemu z znalezieniem twojego adresu nie będzie.
Jeżeli jesteś niepełnoletni twoi rodzice zapłacą około 5 - 6 tyś.
Więc gratuluje rozumu droga dziewczynko i pozdrawiam.
Michał R.

??

Opublikowano

Dziecko , masz forum prawne to zaglądnij na nie i tam masz opisane wszystkie możliwości licencji, prawa do dzieł, prawa autorskie itp, bo jak widać nie ogarniasz spraw własności do dzieła stworzonego przez autora to się z nimi zapoznaj nim w ogóle zaczniesz mówić bezsensownie o sądzie i sprawie w nim o głupi tekst

Nikt nie będzie się przejmował jakimiś tekstami skopiowanymi nawet z innego forum, bo wiadomo autor skopiowanego tekstu sam kopiuje z innej strony albo opiera się na materiach innych autorów

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

" Więc gratuluje rozumu droga dziewczynko i pozdrawiam. "

Haha, gościu robi z Ciebie jaja , ten cytat UP go spalił ponieważ kto o zdrowym rozsądku pisze " dziewczynko " w e-mail/ pw z info . o tym że xxx popełniłeś.

Ale nie bój się o nic, jakby każdy zgłaszał na policje że dodałeś jego tutek to mieli by co robić, ale nie łamiesz prawo jeśli chodzi realne, ew regulamin forum... ale mniejsza oto.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Zaraz jebne sobię taką samą sygne co Ty masz i mi nic nie zrobisz, tak samo ten cały Muuuczek .

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...