Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]DRAKENSANG ONLINE

Kemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, obecnie gram łucznikiem i posiadam 10 lvl, i moje pytanie brzmi, czy wie ktoś gdzie zdobyć jakieś lepsze wyposażenie(EQ) w tej grze ? bo wydaje mi się że mam dosyć słabe je.

Mam jeszcze pytanie, zaczałem grać od nowa i nie dostałem 3 małych skrzynek, lecz jak zaczynałem grać łucznikiem to je dostałem, o co chodzi ?

Opublikowano
Mam jeszcze pytanie, zaczałem grać od nowa i nie dostałem 3 małych skrzynek, lecz jak zaczynałem grać łucznikiem to je dostałem, o co chodzi ?

Ale kim grałeś?

1359062624-U334301.png

Opublikowano

No to z tego wynika, że mag tych skrzynek nie dostaje. Lub jeżeli grasz na tym samym koncie to to działa tylko raz na postać.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Jak na jednym koncie można mieć tylko jedną postać ^^ Chyba że zmienili, od siebie powiem tyle żeby mieć lepsze eq musisz: (chyba że zmienisz serwer, to robisz nową postać na tym samym koncie)

1. Najlepiej Wbić wysoki lvl

2. Zaoszczędzić 500zł

3.Regularnie kupować mroczne monet, a za nie ulepszać dobre eq :)

4. Mówić ludziom że nie wydałeś ani złotówki na grę :D

To chyba tyle .... :D Bez pieniędzy koxa w pvp nie zrobisz :P Chyba że kupisz zrobione eq :D

@Edit

Myliłem się :D Wyleciał mi niebieski łuk na 15 lvl na nim zdobyłem sporą ilość punktów sławy, a za punkty sławy kupiłem eq :D (kupujesz u kolesia od areny ) w kinghsill znajdziesz go przy wejściu do areny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...