Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

potrzebuje slownik do brutusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma najlepszych używa się różnych słowników a nie jednego uniwersalnego , poszukaj sobie na torrentach, google czy chomiku, najlepiej takie w granicach 1-3 Gb może cie zadowolą ( rzadko ktoś udostępnia duże i porządne słowniki zwłaszcza te na płytach DVD )

dla przykładu słowniki, prościutki z 100 tys haseł drugi chyba z pięc razy większy

slownik.zip

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie ma najlepszych używa się różnych słowników a nie jednego uniwersalnego , poszukaj sobie na torrentach, google czy chomiku, najlepiej takie w granicach 1-3 Gb może cie zadowolą ( rzadko ktoś udostępnia duże i porządne słowniki zwłaszcza te na płytach DVD )

dla przykładu słowniki, prościutki z 100 tys haseł drugi chyba z pięc razy większy

dzieki za slownik i prosze dalej, o jakis dobry slownik.
Opublikowano

Chyba żartujesz, napisane masz że słowniki są bardzo duże i nikt nie będzie się starał go specjalnie udostępniać, zwłaszcza że dobry słownik kosztuje kilka dolców na necie od 20 do 40 $ za 2-3 DVD

Pozbieraj po necie, jest ich dziesiątki. Ten co jest w załączniku to tylko hasła polskie a to zaledwie tysięczna część tego co potrzeba by używać

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

a nawet troche wnosi i dokładnie jak napisał, mimo że posiadam własne zasoby słowników nie zamierzam się nimi dzielić bo nie muszę. zdobyć porządny słownik będzie problem bo głownie są udostępniane podstawowe małe słowniczki a z nimi prakrycznie nic nie zrobisz by coś osiągnąć.

by zajść coś porządnego trzeba trochę czasu poświęcić na szukaniu po warezach, torrentach, najlepiej po grupach dyskusyjnych Usnetu , albo najprościej kupić bo ofert sprzedaży nie brak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a nawet troche wnosi i dokładnie jak napisał, mimo że posiadam własne zasoby słowników nie zamierzam się nimi dzielić bo nie muszę. zdobyć porządny słownik będzie problem bo głownie są udostępniane podstawowe małe słowniczki a z nimi prakrycznie nic nie zrobisz by coś osiągnąć.

by zajść coś porządnego trzeba trochę czasu poświęcić na szukaniu po warezach, torrentach, najlepiej po grupach dyskusyjnych Usnetu , albo najprościej kupić bo ofert sprzedaży nie brak

to nie byla odpowiedz do ciebie ale ok, wiem o co chodzi, zbieram pomalu,moze mi podpowiedz w jednej sprawie, uzywajac generatora zapisuje mi tylko 4 mb na dysku, pisze tak. ( pozostalo ci tylko 4 mb wolnego miejsca na dysku) jak zmienic plik by mogl pomiescic z 10 giga.chodzi o to ze zapisuje mi tylko okolo 20 linijek i koniec pojawia sie ten komunikat.
Opublikowano

programy windowsa mają to do siebie że do dupy obsługują duże pliki dlatego nigdy nie używa sie ich, od tego są odpowiednie edytory i skrypty pod linuxa bo prościej

najlepiej do tworzenia słowników użyć książek, to troche mniej czasu zajmuje i majac odpowiednio napisane skrypty można z jednej porzadnej ok 300-400 stron wyciągnąc do 100Mb słów ( po odfiltrowaniu duplikatów i zastosowaniu wszystkich możliwych kombinacji słów itp )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

programy windowsa mają to do siebie że do dupy obsługują duże pliki dlatego nigdy nie używa sie ich, od tego są odpowiednie edytory i skrypty pod linuxa bo prościej

najlepiej do tworzenia słowników użyć książek, to troche mniej czasu zajmuje i majac odpowiednio napisane skrypty można z jednej porzadnej ok 300-400 stron wyciągnąc do 100Mb słów ( po odfiltrowaniu duplikatów i zastosowaniu wszystkich możliwych kombinacji słów itp )

dzieki, juz podobne tematy znalazlem wlasnie sie bawie. jeszcze jedno pytanko mam do ciebie, moze wiesz skad pobrac slownik jezyka polskiego, znajduje przewaznie jakies programy, bede wdzieczny za jakiegos linka .dzieki.
Opublikowano

Wiem ze glupie pytanie zadam, ale jezeli mam juz brutusa i wypelnione pole odpowiednio to haslo wychhodzi mi "hd" pewnie dlatego ze nie mam tego slownika, sciagnelam ten slownik i co teraz jak polaczyc brutusa ze slownikiem tak by znalazlo haslo?

Zeby przypomniec sobie haslo wystaryczy mi nawet pierwsza literka da sie jakos to zrobic? Prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...