Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA]Znaczki Gildyjne.

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką sprawę do was wielką dla tego kto mi pomoże poleci wielki plus ;)

Jeśli komuś z was działają znaczki gildyjne to prosił bym was o przesłanie mi folderu mark z ftp a ten folder jest dokładnie w folderze /metin/CH/channel. według moich plików ale wy możecie mieć inaczej z góry bardzo dziękuje.

Po co mi ten folder?

ponieważ u mnie jest zbugowane i mi błąd leży tam i znaczki gildyjne nie działają ( to nie jest klient w 100% ponieważ znaczki gildyjne działają z moim klientem na innym serverinfo.py) czyli innym serweze

z góry od razu dziękuje i pozdrawiam.

liczę na waszą pomoc ;)

69sf.png

Opublikowano

Gryffin czy ty jesteś jakimś debilem czy nie? jestem technikiem od 5 lat i jak mówię że to nie jest wina klienta to nie. naucz się czytać a nie nabijasz sobie posty głupimi tekstami, jak zauważyłem że to znaczki gildyjne nie działają to od razu myślałem że to wina klienta. ale to nie jest wina klienta w 1000000000% więc naucz się czytać zanim coś powiesz nie proszę o pomoc w naprawieniu znaczków tylko proszę o przesłanie kilku plików jeśli macie dobre.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...