Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O so chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę zaznajomionych z tą grą o:

Screeny

Stronę oficjalną

Krótkie about :)

Pierwsze słysze o tej grze

bez gif.

Opublikowano

Tutaj : http://www.teamfortress.pl/ Więcej informacji :) Dość fajna gierka, ja konto steam z tą gierką kupiłem na allegro za 30 zł... a widziałem nawet tańsze :)

Ogólnie dość orginalna gierka normalnie sprzedawana w pakiecie Orange Box razem z kilkoma innymi gierkami. Gra się w 2 drużynach z podziałem na role ( medy, sniper, soldier, spy itp ) . Grafika jest w konwencji kreskówki co czyni ją dość orginalną.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Widzę, że coś w stylu War Rocka :) a ta gierka mi przypadła do gustu, chociaż są niektóre poje*ane plansze.

e8k1et.gif
Opublikowano

Sir Demon, taak, cieszymy się, ale ten temat nie jest o War Rocku.

PS. Prędzej bym powiedział że do UT, Enemy Territory ale nie WR. WR jest dość oryginalny jeśli chodzi o gatunek MMOFPS.

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Kupilem ta gre razem w zestawieniu orange boxa i jest bardzo oryginalna, ma ciekawy podzial na klasy(w sumie 9 klas a kazda z odmienna bronia i szybkoscia poruszania sie).

Najczesciej gram eng i soldierem poniewaz maja zabojcze bronie :P

Na dokladke osiagniecia jakie mozna zdobyc :D*

tf2_medic_achievements.jpg

*tak na serio to fake

EDIT:Juz nie jest to fake. Sa to osiagniecia dzieki ktorym mozna zdobyc 3 dodatkowe bronie na klase (w sumie powinno byc 54 broni co daje bardzo duzo mozliwosci). Bycmoze znalazlem to przed premiera. Teraz achievementsy sa dla 2 klas: medyka i pyro. Autorzy pracuja nad dalszymi rozszerzeniami.

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...