Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orianna

srkhgfrsk111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o Oriannie, gram w LOLa wmiarę dużo ,ale nigdy nie widziałem żeby ktoś nią grał, więc przed zakupem chciałbym się zapytać o wasze zdanie, czy ma dobry dmg, czy się przydaje w team fightach, i czy ogólnie jest dobrym championem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze jest to dość dziwna ala support .

Nie pamiętam ulti , ale ma slowa , ochronę na kogoś i 1 atakujący .

Popacz na spotlighty itd.

Opublikowano

Zależy. Jak lubisz grać. I to od cb zależy czy ci sie będzie podobać. Moim zdaniem PRO 1 vs 1 a 1vs2 juz niekoniecznie.

tyrtyu

Opublikowano

Dobra postać mid only, znerfiony zasięg ale wciąż duży, Ultem moze wygrać teamfight, podobnie jak Janna tylko ze Janna odpycha i nie zadaje dmg a orianna wszystkich podrzuca w powietrze stunuje i zadaje średnie dmg, ogólnie dmg zadaje o wiele mniejsze np. od takiej Le Blanc ale ori nie jest nukerem, normalna AP postać. Polecam.

PS. Orianna to jedna z niewielu AP postaci które mają bardzo dobre survi.

Opublikowano

Kup oriankę, ładnie nią ludzie cisną, a nie kupują jej bo nikt nią nie gra albo nie ogarnia jej. Ona ma bardzo fajne skille.

Opublikowano

Bardzo dobra, wlasnie dzisiaj kupilem i po 4 grach stwierdzam, ze kiedy ja juz ogarniesz to owni.

Moje pierwsze 3 gry - 3/3 0/6 0/7 (sprawdzalem buildy etc.), moja czwarta gra 7/1,bo juz wiem jak uzywac ulta i shielda :D

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Orianne polecam. Nie wiem dlaczego nikt nia nie gra. Ma tarcze, ,,rzut'' kula zadajacy spory dmg, i AoE wokol Kuli dosc dobry dmg. Ulti srednie dmg i podrzucenie. Na midzie owni. Ale nie jest latwa.

Opublikowano

jest skillowa. nikt nią nie gra bo topka uważa to za syf/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

żadko widywana, unikalna

ciężka do ogarnięcia

sam bym nie kupił, ona ma taką kuleczkę i wszystkie jej spele opierają się na niej,

tak jakby ciska globusem i on różne rzeczy wykonuje, stunuje, popycha, zadaje DMG itp...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Orianna jest świetnym championem po jakiś 20-50 meczach ogarniesz ją już w około 90-100% i wtedy będziesz cisnął. Ja osobiście sam mam orianne i cały czas szkole gre na niej.

Tutaj ci dam kilka + oraz - z mojej perspektywy:

+Świetne ulti ze stunem

+Świetne survi

+Świetne mid

-1vs2 lub więcej to dla ciebie katorga tylko ich porysasz

-średni dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...