Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Allegro

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sry wgl. w Metku to pisze ale jestem przestraszony.......... z tydzien temu zalozylem konto na allegro(konto junior) i kupilem na "kUP teraz" Wgl nie wiedzialem oco chodzi..... I od razu do mnie na email pisze ziomek ze mu nie odpisuje i wgl... co teraz??

Opublikowano

Użytkownik pewnie najpierw wytoczy Ci spór, jeśli w ciągu miesiąca nie dojdziecie do porozumienia, pewnie zgłosi do pomocy technicznej Allegro...sam się z tym spotkałem...przykra sytuacja, ale na szczęście udało mi się przeprosić Panią, której zakończyłem aukcję, jestem jej do dziś za przebaczenie wdzięczny ^^

Opublikowano

przez grzeczność byś odpisał a nie zachowywał się jak małe dziecko nie odpowiadając na maile dotyczące aukcji skoro pytał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przypomniała mi się historia, miałem wtedy 12 lat z kolegą przeglądaliśmy kierownice do PC i ja byłem zalogowany na allegro, poszedłem na chwilę do kuchni, wrociłem i nic, a na drugi dzień w szkole dzwoni do mnie koleś i pyta się czy będę brał tą kierownicę za 800 zł o_O. Nie wiedziałem o co chodzi myślałem, że ktoś sobie dzwoni do mnie żarty robi.

Kierownica max 100 zł była warta, dopiero później domyśliłem się, że to mój kolega ją musiał wylicytować. Ale naszczęście gość był spoko i obyło się bez żadnych sprów, nawet wystawił mi pozytywny komentarz :D.

obraz24.png

Opublikowano

Ja już Napisałem żę bardzo przepraszam i wgl..... Ale np. jak byśmy się nie dogadali to co by mógł zrobić musiał bym to kupić?

Powiedzia "Zapłać 9zł Prowizji i obędzie się bez spraw na allegro" Lez tu jest problem.... Mieszkam w angli nie mam jak mu tej kasy przeslac... dla mnie to nic tutaj... Ale po prostu nie mam jak... Jak on zgłosi Sprawe na allegro to co oni zrobią>?

Opublikowano

Ja już Napisałem żę bardzo przepraszam i wgl..... Ale np. jak byśmy się nie dogadali to co by mógł zrobić musiał bym to kupić?

Powiedzia "Zapłać 9zł Prowizji i obędzie się bez spraw na allegro" Lez tu jest problem.... Mieszkam w angli nie mam jak mu tej kasy przeslac... dla mnie to nic tutaj... Ale po prostu nie mam jak... Jak on zgłosi Sprawe na allegro to co oni zrobią>?

W najgorszym wypadku dostaniesz bana na allegro.

Opublikowano

Napisz o jaką kwotę chodzi ,bo to ważne.

Jeśli to takie malutkie kwoty to pewnie bana na allegro dostaniesz ,a jeśli o grubsze pieniądze to spór, i może Cie nawet do sądu zaciągnąć jeśli gość jest upierdliwy.

Miałem podobny przypadek ale na odwrót, ja sprzedawałem konto na Metinie , 75 lvl bez eq za ponad 95 zł, gość kliknął kup teraz, ... ja dzwonie i dzwonie i h*ja, za 2 dni gość pisze mi e-mail że bardzo mu przykro i wgl. zrozpaczony jest i wgl. pisał że to ostatni raz... tłumaczył chyba kilka linijek, dobra to mu podarowałem i wystawiłem mu jeszcze pozytywa heh ;p konto junior miał więc...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Okej więc tak... Dogadałem się z kolesiem powiedział "Dobra skoro nie ma Pan jak przelać pieniędzy na Polskie konto to po prostu wystąpię tlyko do allegro o zwrot prowizji, odpuszczę Panu negatywny komentarz lub neutralny, błędy się zdarzają rozumiem. " Jak on to allegro zgłosi bede musiał coś kasy płacić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...