Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Server CataWow?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukując pokaźnego server'a WoW'a natrafiłem na ten oto server:

http://www.catawow.net/

Zauważyłem tam, że (chyba) istnieje tam realm, na którym zaczynamy już jako 85te level'e gotowe do walki.

Czy ktoś już grał na tym serverze? Być może orientujecie się jak to tam wygląda? Prosiłbym o szybkie odpowiedzi, ja za ten czas pobieram klienta :P

Opublikowano

po pierwsze: nie polecam tego serwera, po drugie: będziesz zaczynał od 85 i tylko będziesz robił rajdy, instancje itd. Nie za dużo zabawy

Opublikowano

Serwery typu instant 85lvl działają na czystym emulatorze. Administracja na większości tego typu serwerach nie robi nic, ponieważ nie potrafi. Takie serwery najczęściej są postawione, by wyciągnąć kasę z dotacji.

Szukasz porządnego serwera? Poczekaj na atlantiss. Start 23-25 marca. Wszelkie info odnośnie serwera mogę podać na PW, lub napisz do McLeoks'a

Opublikowano

Serwery typu instant 85lvl działają na czystym emulatorze. Administracja na większości tego typu serwerach nie robi nic, ponieważ nie potrafi. Takie serwery najczęściej są postawione, by wyciągnąć kasę z dotacji.

Szukasz porządnego serwera? Poczekaj na atlantiss. Start 23-25 marca. Wszelkie info odnośnie serwera mogę podać na PW, lub napisz do McLeoks'a

Taaa. A ku mojemu zdziwieniu serwer ma być dobry i Polski !

simply.4557.gif

Opublikowano

Jak na razie korzystam z Sunwell'a, a z instalacją Cata nie mogę sobie poradzić, więc zostanę przy Sun'ie, całkiem dobry serverek w sumie to jest xD

A co do Atlantiss, to zobaczę go. Ale jakie tam raty? Jest już jakaś ich domena?

Opublikowano

Jak na razie korzystam z Sunwell'a, a z instalacją Cata nie mogę sobie poradzić, więc zostanę przy Sun'ie, całkiem dobry serverek w sumie to jest xD

A co do Atlantiss, to zobaczę go. Ale jakie tam raty? Jest już jakaś ich domena?

Podeślę Ci na pw.

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...