Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wpisy do packera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

W związku z cofką mój poprzedni temat poleciał do kosza, dlatego muszę przedstawić swój problem jeszcze raz.

Na mpc jakiś czas temu pojawiły się nowe mounty w tym rzeczony ghost_horse z tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/551022-tut-dl2-nowe-bomb-lub-jak-kto-woli-wierzchowce-p/ 

Cały myk polega na tym, że packer nie chce ich wrzucić do clineta. Zrobiłem wpisy, ale niestety nie działają.

Oto moje wypociny:

http://wklej.to/OpaiP

Jeżeli ktoś widzi błąd i jest w stanie mi pomóc, albo jeszcze lepiej posiada spakowanego mounta i może go udostępnić ?

Z góry dzięki za każdą formę pomocy.

Pozdrawiam !

EDIT

Olać tego konia.

Dodałem bumble3, ale kiedy chce z niego atakować wywala z gry. Są błędy. Ktoś ma podobny problem z bumblem numerem 3 ? :)

f.png

Opublikowano

[ Po ataku z wierzchwca client się zamyka ]

Syserror:

0311 23:01:38986 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript() Error

0311 23:01:39001 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE d:\ymir

0311 23:01:39127 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x80000015, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.

f.png

Opublikowano

@up

Po dodaniu Twojej binki mam błędy:

0313 07:11:44195 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE d:\ymir

0313 07:11:44293 :: GRANNY: rgranny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x80000015, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).?Automatic conversion will be attempted.

f.png

Opublikowano

0311 23:01:39001 :: ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE d:\ymir masz blad w spakowanym eix/epk uzyj do robienia xml XML- Creator a co do mounta to moze nie dzialac ze nie odczytujego w npc list bo ma byc w npc2 lub nie jest dodane do index nowy patch

11-37.59.93.25.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...