Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Shotgun`y

AdrianDaymen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio zakupiłem sobie Saiga na 1 dzien i ludzie na chacie mnie wyzywali a raz mnie wywalił admin.

czemu ta broń jest tak nie tolerowana?

nie sądze żeby była za dobra, bo z daleka wali po 6 ...

co sądzicie o tej broni?

czy używacie shotgunów typu USAS czy Saiga czasem?

Opublikowano

USAS-12 lub USAS-15, Veterans, Elite są to bronie najbardziej nie lubiane przez graczy, ponieważ 2 strzały z bliska i gość pada, ja osobiście na 25lvlu odblokowałem Elite USAS i sobie nim rozpieprzam wszystkich, nie lubią je ponieważ szybko giną, a nie mogą mieć tej broni, trzeba ją odblokować chyba ;) Haters gonna hate ;) Na niektórych serwerach banują za tą broń, możesz ją używać na Net4.de serwerach na pewno i na =ARENA WARS=

Radzę nie kupować Saigi bo jest gorsza od USAS i na pewno nie kupuj SPAS, ma ludzi na hita, ale bardzo wolno się ją ładuje i i jak nie zabijesz za pierwszym razem to masz pewność, że już nie żyjesz ;)

Opublikowano

USAS-12 lub USAS-15, Veterans, Elite są to bronie najbardziej nie lubiane przez graczy, ponieważ 2 strzały z bliska i gość pada, ja osobiście na 25lvlu odblokowałem Elite USAS i sobie nim rozpieprzam wszystkich, nie lubią je ponieważ szybko giną, a nie mogą mieć tej broni, trzeba ją odblokować chyba ;) Haters gonna hate ;) Na niektórych serwerach banują za tą broń, możesz ją używać na Net4.de serwerach na pewno i na =ARENA WARS=

Radzę nie kupować Saigi bo jest gorsza od USAS i na pewno nie kupuj SPAS, ma ludzi na hita, ale bardzo wolno się ją ładuje i i jak nie zabijesz za pierwszym razem to masz pewność, że już nie żyjesz ;)

dzięki za rady, zastosuje się do nich

Opublikowano

Jeśli chcesz bić expa i lubisz latać to polecam takie rozłożenie skilli(Dalian,Oman,Dragon Valley ONLY)

XaqRuA.jpg

Jeśli wybierasz serwery gdzie są mapy takie jak Basbra, Sharqi, Mastuur, Karkand(głównie mapy bez pojazdów, lub pojazdy naziemne) to resetujesz skille z pierwszego drzewka i wkładasz do drugiego ofc jeśli ci starczy ;)

Ey1d4V.jpg

Ja jestem Reconem więc mam inne skille pewnie niż ty, ale to działa na takiej samej zasadzie większość ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...