Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyom problem

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze Gie Te A ;D Otóż mam problem z modyfikacją dyom, zrobiłem misję, która ma równe 100 zadań. Lecz gdy idę się pomodlić o nogi bo o rozum za późno do Kościoła, a potem wyjde to zamiast być na dworze mam black screen. Pomoże ktoś? PS: Jak zły dział to sry.

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze Gie Te A ;D Otóż mam problem z modyfikacją dyom, zrobiłem misję, która ma równe 100 zadań. Lecz gdy idę się pomodlić o nogi bo o rozum za późno do Kościoła, a potem wyjde to zamiast być na dworze mam black screen. Pomoże ktoś? PS: Jak zły dział to sry.

Nic z tego nie idzie zrozumieć , napisz : Jaka wersja GTA , link do Moda , itp .

A nie mi tu z Chaosem wyjeżdżasz jak to powiedział CvS ...

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

Nic z tego nie idzie zrozumieć , napisz : Jaka wersja GTA , link do Moda , itp .

A nie mi tu z Chaosem wyjeżdżasz jak to powiedział CvS ...

Dobra: Wersja wyższa niż 1.0 nie wiem dokładnie jaka. mod:http://www.gtagarage...how.php?id=5038 O co mi chodzi: Mam WŁASNĄ misję i o to chodzi, że gdy wychodzę z budynku to gra po prostu się zawiesza i muszę resetować kompa... i jak się nie zna moda to po co się angażować?

EDIT: Gdy w POŁOWIE MISJI wychodzę z domu to crashuje.

Opublikowano

A masz wgrane jakieś modyfikacje oprócz DYOM? Lub zmienioną mape?

Dzisiaj spróbuję na czystym gta, bo wczoraj zainstalowałem drugie, bez modów sprawdze :) EDIT: To samo, lecz mi się pojawia Raport o Błędach. Pomocy :( Na tą misję pracowałem 3 tygodnie a na prace 6 godz. pomóżcie

Opublikowano

Przeinstaluj GTA i zainstaluj najnowszą wersje DYOM. Jak się nie myle to chyba jest 6.1

Taa myślisz, że tego nie zrobiłem... a co do misji to raz się wiesza raz nie. Planuję podzielić ją na 2 części, albo usunąć możliwość jej edycji. Wiesz może jak to zrobić?

Opublikowano

NIestety nie bo ja preferuje tworzenie misji w CLEO za pomocą skryptów. Kiedyś bawiłem się DYOM ale krótko. Najlepiej jak stworzysz ją od początku i tak jak mówisz podzielisz na dwie części być może jest zbyt dużym obciążeniem dla silnika GTA w co wątpie.

Opublikowano

NIestety nie bo ja preferuje tworzenie misji w CLEO za pomocą skryptów. Kiedyś bawiłem się DYOM ale krótko. Najlepiej jak stworzysz ją od początku i tak jak mówisz podzielisz na dwie części być może jest zbyt dużym obciążeniem dla silnika GTA w co wątpie.

Może ma słabego Pc'ta ....

Napisz jaki masz sprzęt.

joker%20sygnatura.jpg

1294477714-U1.png

Pomogłem tobie ?

Pomóż mi daj "Like"

Opublikowano

Może ma słabego Pc'ta ....

Napisz jaki masz sprzęt.

Procek: AMD Athlon X2 6400+

RAM: 2 GB

Karta: ATI Radeon 3850+

Opublikowano

Komputer masz dobry. Ja mam gorszy a mi działały długie misje. Niestety nie wiem jak Ci pomóc.

Opublikowano

Komputer masz dobry. Ja mam gorszy a mi działały długie misje. Niestety nie wiem jak Ci pomóc.

Kolega z innego forum powiedział mi o co chodzi w tym wszystkim na gg. Powiedział, że misja jest all ok 0 cudów. Po prostu to wina tego gównianego dyoma v6.1 i v5.0 Dostaniesz + za wysilanie się w moim temacie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...