Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre RPG.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio naszła mnie ochota na pogranie w jakieś dobre rpg.

Moje pudło:

Procek: Intel Pentium 4 2,8 ghz (możecie podawać gry z większym wymaganiem procka)

Grafika: Nvidia Geforce GT 520 1gb

Ram: 3gb

Chciałbym pograć w jakieś dobre RPG. Odpadają: TES V: Skyrim, wszystkie Mass Effect (jakoś mnie nie kręcą-grałem), Gothic 1,2,3 (przeszedłem), TES IV: Oblivion (przeszedłem).

To chyba na tyle.

Pozdrawiam.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Baldur Gate, Diablo, Wiedźmin, Dragon Age i Fable.

(napisałem nowy post, bo pewnie by autor nie zauważył edycji poprzedniego. :))

10906.png

Opublikowano

Niestety- Kingdoms of Amalur odpada, iż pokazuje się raport o blędach...

EDIT:

Temat do zamnięcia... Przeczytałem REALNE wymagania skyrim. 6gb to nie dużo, a procek wymagany to dwie rdzenie po 2.0ghz (oj tam, oj tam-chodził mi gry o znacznie lepszym wymaganym procku).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niestety- Kingdoms of Amalur odpada, iż pokazuje się raport o blędach...

EDIT:

Temat do zamnięcia... Przeczytałem REALNE wymagania skyrim. 6gb to nie dużo, a procek wymagany to dwie rdzenie po 2.0ghz (oj tam, oj tam-chodził mi gry o znacznie lepszym wymaganym procku).

Pozdrawiam.

Kup oryginał Amalura, to ci nie bedzię pokazywać raportu :) Gierka warta zachodu no i kasy

Opublikowano

Kup oryginał Amalura, to ci nie bedzię pokazywać raportu :) Gierka warta zachodu no i kasy

No wiesz, na razie tylko 30 zł mam :P

EDIT:

Chyba pożyczę od kumpla fable 1 :D

Opublikowano

Podłączę się do twojego tematu kolego:]

Szukam jakiejś starej gry rpg z ciekawym klimatem i fabułą. Grywalność, klimat i fabułę przedkładam nad grafikę (mam ochotę przypomnieć sobię stare dobre czasy) Interesują mnie tytuły typu icewind dale, Balrur's Gate itp. Co polecacie?

Opublikowano

Podłączę się do twojego tematu kolego:]

Szukam jakiejś starej gry rpg z ciekawym klimatem i fabułą. Grywalność, klimat i fabułę przedkładam nad grafikę (mam ochotę przypomnieć sobię stare dobre czasy) Interesują mnie tytuły typu icewind dale, Balrur's Gate itp. Co polecacie?

jak UP - dla mnie NWN to właśnie stare dobre czsy nie wiem jak dla ciebie

od tego zaczynałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...