Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rróżne triki zwiazane z MW3?

zydek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałbym was zapytac o rozne triki zwiazane z MW3. NA youtube jest takiego czegos pelno. Rozne jakies trickshoty itd. Triki typu "ninja". Ze kolesie wygladaja jak niezywi itd.. i Chcialbym zebyscie tutaj pisali. tzn opisywali takie tricki. Jak sie je wykonuje itd. ;)

Opublikowano

wchodzisz na jakąś przeszkode robisz 360 i strzelasz :D ale trzeba mieć skilla i prawdziwie bawic się grą :P

Opublikowano

niektorzy maja aima, skacza i strzelaja do ziomka. Wchodzą w kino, wylaczaja hacka i widac jakby strzelali bez ;)

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Nie ma nie wykrywalnych hacków typu wallhack i aimbot bo to widać, także poprzez pare reportów można się przejechać na tym.

Ja osobiście robiłem takie triki z kolegami snajperskie np na Missionie:

staliśmy we 2 jeden za drugim a 3 z końca mapy skakał z mostu i strzelał QS jak wyszło to przechodziło przez 2 głowy ;) i wyszło pare razy :D albo 360 we 2 naraz ;d to wszystko oczywiście na PC ;p

76561198048736832.png

Opublikowano

Nie ma sensu używać hacków do trickshotów , bo to wszystko widać na filmie , co do samego trickshota to polecam robić na drabinkach

Opublikowano

Czyli mówicie,żeby ćwiczyć samemu.? :D A właśnie.. Niewykrywalnego wallhacka nie ma.? Chodzi tylko o to,żeby pokazywał wrogów i tylko tyle. :P

Opublikowano

Ale jakie mam szanse na bana.? Coraz Czesciej widze tematy, gdzie ludzie pisze,ze maja bana za level hacka,za to,ze odblokowywali sobie bronie itd. A tym bardziej za wh. Wiiecc?

Opublikowano

Twój wybór , lecz ja używam hacków (obecnie 8) a i tak nie dostałem bana , poprostu używaj nick changer'a i graj , jak się boisz weź Sfab'a , mniej wykrywalny

Opublikowano

Ale powiedz mi. Gralem na wh w mw2. I jakis tam Catalyst hack. Chyba tak. i bana dostalem. Wiec jak bd gral w mw3 na wh. to przeciez jeba** vac go wykryje. ;//

Opublikowano

@up

Jeśli będziesz grać na hacku który obecnie jest UNDECTED (Niewykrywalny) nie dostaniesz bana no chyba że jakiś z graczy Cię z raportuję . Najwidoczniej ten wallhack był już wykrywalny kiedy go używałeś , albo ktoś poprostu na Ciebie ''nakapował'' .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...