Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze HOT

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co mysliscie o ryze? czy jest uzywany w jakis wcg czy to wogole fajna postac zalezy mi na zlapaniu przeciwnika i zabiciu go. Build znajdujacy sie na mpcforum jest zdeczka dziwny wiec prosze o jakis dobry build iteam i powiedzeniu cos o skillach co maxowac i jak odpalac je w trakcie walki. Wogole mowcie to co wiecie na temat tej postaci

Dobre wypowiedzi wynagrodze :D

Opublikowano

Postać dobra, ale nie doceniana przez graczy. Co do skilli -> Q -> W -> E. Bulid zaraz pomyślę nad jakimś i zedytuje...

@EDIT

Bulid: Sorcerki -> Rod of Ages -> Archangel's Staff (chyba tak się pisze) -> Forzen Heart -> Banshee Veil -> tutaj nie wiem może znów Archangel's Staff

Wróciłem ;]

Opublikowano

Buty sorcerki > tear of goddes czyli łezka > Podstawa do roa > podstawa do frozen heart > roa > frozen heart > banshee's veil > arcangel staff z wystackowanej łezki

I przed roa możesz kupić jeszcze will of the ancient lub lich bane lub ga.

Opublikowano

Ryze to bardzo dobra postać, lecz wogóle nie doceniana. Pooglądajcie M5, oni biorą głównie Ryze na mida, i sieją nim postrach.

Opublikowano

Sapphire crystal -> Butki 1 + Łezka -> Catalyst -> Glacial Shroud -> Sorce -> Banshee -> Archangel -> Frozen Heart.

Maxujesz Q-W-E, po zakupie łezki stackuj manę, przy każdej okazji łapiesz enemy w klatkę, wpierdalasz combo i wracasz do farmy.

Opublikowano

Ech ja bym nie rozpoczynał takiego maxowania jak Wy polecacie. Sądzę, że najpierw się maksuje E (obniża AR czyli tak naprawdę maksujemy też inny skille jednocześnie) potem bym dał 1pkt w klatkę, a następnie w Q. Mówicie, że ryze słaby bo pewnie nie opanowaliście go w pełni. Jak zakupi odpowiednie itemki to już po Was chociaż nie musi być nafeedowany. I z tego co pamiętam to chyba kontra na Branda.

Opublikowano

jedna zasada - GOWNA SIE NIE POWINNY WYPOWIADAC.

Ryza nie buduje sie pod ap itemy, tylko mana itemy, poniewaz ma przelicznik z many do dmg.

Podsumowujac, z catalysta nie robi sie roa tylko banshee, a archanangela sie nie rashuje, tylko stackuje mane.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...