Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak radzić sobie z hejterami?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zagrajmerem i ludzi mnie hejtują jak sobie z tym poradzić bo normalni ludzie dają normalne komentarze typu zbuduj to itp dajcie jeszcze rade jak zrobić aby moje filmiki były popularniejsze

Opublikowano

Niech zgadne masz niepowtarzalny i swoj oryginalny plan na let's play z minecrafta

ktorych jest juz na yt 5 mln i masz 100 widzow ?

tak to nie dziala trzeba sie promowac i jak sie ma

13 lat i mowi w filmiku 'dzisiaj zbudujemy dom,zetniemy drzewo,zrobimy jaskinie'

to nie licz na duza popularnosc

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

" Załóż zjebany beret i rób klauna z siebie , jednemu się to udało "

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

ech ludzie serio się pytam z blokami wiedziałem dałem już dużo ale łapki mogą dawać dalej :/ i mam np 26 łapek w góre 10 łapek w dół , a nie wpisuje w tagach jjayjoker itp. a od hejterów, a dokładniej hejtera z multikontem się nie uwolnie bo to chory kolega z klasy... jakby było 200 łapek w góre i 10 w dół to bym przeżył ale jak zdobyć popularność kręcę serie z kilku gier takich jak Skyrim Trine 2 i minecraft :D ludzie chcą tylko minecrafta i nie wiem co robić jak wy mi go odradzacie.

Opublikowano

Usuwaj komentarze hejterów, blokuj ich. Łapkami się nie przejmuj, prawdziwi ludzie to docenią. No chyba że robisz coś faktycznie źle i słabo to wybijesz się.

Opublikowano

Powinieneś się cieszyć , każdy hejter to dla cb większa popularność , więcej łapek w dół + więcej komentarzy = większa szansa na znalezienie się w polecanych przy filmikach . A tego do siebie nie bierz , będziesz miał więcej hejterów , to w krótce będzie więcej ludzi , i nie koniecznie hejterów, a być może tych, co będą ciebie bronić :D

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

up za miłe słowa łap like, a możecie dać rady abym szybciej zdobył tą popularność

Opublikowano

Witam, jestem zagrajmerem i ludzi mnie hejtują jak sobie z tym poradzić bo normalni ludzie dają normalne komentarze typu zbuduj to itp dajcie jeszcze rade jak zrobić aby moje filmiki były popularniejsze

A może po prostu nie podobają się im twoje filmy? Każdy ma prawo do swojego zdania, ocenienia kogoś pracy.

10906.png

Opublikowano

ale to widać że hejter bo pod każym filmem od 3 ludzi typu agdfg1 agdfg2 agdfg3 i komentarz "słabe" cohdzi oto że 3 o takich samych nickach tylko z inną cyfrą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...