Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]nie daje mi kasy ani expa

saptuy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam brałem dziś kilka wyścigów i było git potem brałem wygrywałem itd i już kasy nie bylo ani expa tylko 0 i 0 czy to bug czy co???

Opublikowano

Ja też tak kilka razy miałem, a nie korzystam z hacków... W ogóle nic mi nie dawało za żadne wyścigi itp. Nic dosłownie nic. Nie wiem czym to jest spowodowane być może jakieś bugi. Spróbuj uruchomić grę od nowa ja tak zrobiłem i miałem normalnie.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Debile, ja bram pierwszy dzień i zauważyłem że to bug i błąd animacji, wyświetla się: Otrzymujesz '0' / a tu środki są zasilane i otrzymujesz kase i rep tylko musiałbyś sobie policzyć ile.

P.S.: Sory za Debila

Opublikowano

Debile, ja bram pierwszy dzień i zauważyłem że to bug i błąd animacji, wyświetla się: Otrzymujesz '0' / a tu środki są zasilane i otrzymujesz kase i rep tylko musiałbyś sobie policzyć ile.

P.S.: Sory za Debila

Spoko no jest kasa i exp mimo ze pokazuje 0 ale co z kartami. Wygrywasz i nie ma karty wiec z tym debilem to nie ten adres (tobie bardziej bedzie pasowal)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...