Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dwie gry...

Nesh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za niedługo zbliżają się moje urodzinki. Ktoś z mojej rodziny, nie ważne kto, zaoferował mi, że mogę sobie wybrać dwie gry. Długo się zastanawiałem i podam wam parę przemyśleń, a wy powiedźcie mi co wybrać, ew. co zmienić w danym zestawie itp. Możecie też zaproponować swoje gry.

Pierwszy zestaw: Red Dead Redemption - L.A. Noire

Drugi zestaw: God of War III PL - Assassin's Creed Revelations PL

Trzeci zestaw: Assassin's Creed Brotherhood PL - Assassin's Creed II PL

Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Jeśli lubisz serię AC to zdecydowanie zestaw 3.

ale jeśli lubisz gry z przekroju GTA to bierz pierwszy zestaw.

random.jpg

Opublikowano

ponieważ uważam że seria AC jest zajebista, brałbym 3. zestaw ;) sporo zabawy

No też tak uważam, ale uważam też, że zestaw pierwszy jest obowiązkowy dla każdego posiadacza PS3. Wypowiadajcie się dalej :)

4916.jpg

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

No też tak uważam, ale uważam też, że zestaw pierwszy jest obowiązkowy dla każdego posiadacza PS3. Wypowiadajcie się dalej :)

z Read Dead Redemption owszem zgodzę się,ale jeśli chodzi o L.A Noire to nie do końca,zamieniłbym na GTA IV :]

random.jpg

Opublikowano

z Read Dead Redemption owszem zgodzę się,ale jeśli chodzi o L.A Noire to nie do końca,zamieniłbym na GTA IV :]

Już posiadam :)

4916.jpg

46974.png

Opublikowano

to teraz wybór należy co ciebie ;)

No właśnie ciężko mi jest. Jestem fanem serii Assassin's Creed, ale Red Dead Redemption to kusząca propozycja, w końcu gra roku, a do tego L.A. Noire, która jest odmianą od innych gier, w których zawsze robimy to samo :)

4916.jpg

46974.png

Opublikowano

hmm a może byś wybrał jednego assasina i red dead redemption ?

Teraz problem, który Assassin's, wszystkie są epickie.

4916.jpg

46974.png

Opublikowano

Oczywiście i jak najbardziej Red Dead Redemption musi być. Jest to obowiązkowa pozycja dla graczy korzystający z konsoli PS3, bądź Xbox360. Co do drugiej gdy to widziałem L.A. Noire i muszę przyznać, że jest bardzo fajna. Bycie detektywem, niczym mentalista to fajna sprawa, jednak nie tak fajna jak popylanie po ścianach i zabijanie wrogów na wiele sposobów (powietrze, ziemia - miecz, pistolet, itd.) jak to się ma w serii Assassin's Creed. Teraz tylko problem, którą...Według mnie najbardziej odpowiednia byłaby część Brotherhood, ale jeżeli cena nie gra roli to jak najbardziej może być to również część Revelations.

Ja tam was nie rozumiem ja bym brał 2 o.O

To widocznie nie grałeś w Red Dead Redemption ;)

Opublikowano

Dobra, wiecie co? Zdecydowałem się na Red Dead Redemption i Assassin's Creed II PL, L.A. Noire i Assassin's Creed Brotherhood zakupię za swoje pieniążki z urodzin. God of War też kiedyś zakupie, ale jest czas. Może kupię Puszkę Pandory. Kto wie? Pozdrawiam i dziękuję Wam wszystkim za pomoc w wyborze :)

4916.jpg

46974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...