Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomóż i dodaj głos.

Ragusiek1999xD

Gdzie sie lepiej gra?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie sie lepiej gra?

• Nostale Pl
      14
    • Nostale De
      8
    • Nostale Francuskie
      0
    • Nostale Hiszpa?skie
      0
    • Gzxmol czy jako? tak
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie, dotyczące Nostale.

Więc tak proszę o odpowiedzi z poniżej zamieszczonych pytań oraz prosze oddać głos na ankiecie;)

-Czy ceny są niższe na NosTale Pl czy NosTale De?

-Większy exp i bicie joba na NosTale Pl czy NosTale De?

-Czy więcej kasy leci na NosTale Pl czy NosTale De?

-Lepiej sie gra na NosTale Pl czy NosTale De?

;3

Opublikowano

Najlepiej gra się na Nostale Pl

Jest kilka powodów np.

-dogadasz się

-szybki exp/drop

-miła atmosfera

Na Nostale De są minimalnie szybsze parametry ( exp,drop,kasa)

Ja osobiście oddałem głos na Nostale PL i polecam.

Opublikowano

Nostale de : O wiele taniej , Otwarte LOD.

Nostale pl : Polacy, drogo ;/ , lod zamknięte , no i największy minus avalon glaca :) za dużo łuczników rangerów na de też dużo ale nie aż tyle.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Grałem na gzmxol i mówie odrazu że to PO-RAŻ-KA!

Cześć.

Mam do was pytanie, dotyczące Nostale.

Więc tak proszę o odpowiedzi z poniżej zamieszczonych pytań oraz prosze oddać głos na ankiecie;)

-Czy ceny są niższe na NosTale Pl czy NosTale De? Nostale de jest bardzo tanie. 3 serwer ancki po 50 k , piórka i FM tanie

-Większy exp i bicie joba na NosTale Pl czy NosTale De? Taki sam

-Czy więcej kasy leci na NosTale Pl czy NosTale De? Taki sam -.-

-Lepiej sie gra na NosTale Pl czy NosTale De? Wszędzie sie lepiej gra od nostale.pl :)

@Topic.

Chyba autor już wie o co chodzi. Nie wiem po co temat no ale może się komuś przyda...

Najlepiej gra się na Nostale Pl

Jest kilka powodów np.

-dogadasz się

-szybki exp/drop

-miła atmosfera

Na Nostale De są minimalnie szybsze parametry ( exp,drop,kasa)

Ja osobiście oddałem głos na Nostale PL i polecam.

Chyba kpisz... Nie grałeś na nostale. de chyba bo tam exp drop i kasa jest taki sam -.-

Nostale pl najlepsze? Pf.... Dogadasz się? I co że powiesz "cześć" jak odpowie ci "spadaj"...

Szybki exp i drop? Chyba masz 20 lvl -.- widziałem większość twoich postów i widzę że prawie wgl się nie znasz.

Miła atmosfera? prosisz 10 min o głupi buff holy i nic nie dostajesz. Nostale PL to najgorszy serwer na jakim grałem..

Tutaj praktycznie nie ma atmosfery....

Opublikowano

Ja tam wolę Nostale PL nie jest tak źle jak mówił menober , może czasem się zdarza że trafimy na debila, ale takie jest życie chociaż ja trafiłem tylko na 1 taką osobę, ale za to poznałem wielu przyjaciół . Wszystko jest droższe , dla mnie to jest+ .Nostale PL jest to tak jakby "trudniejszy poziom". Ja jakoś dałem rade

wbić 64lvl , mam fajną rodzinkę i super koleżankę którą poznałem własnie dzięki Nostale.

Opublikowano

Najlepiej gra się na Pl'u, fajna atmosfera jak znajdziesz fajną fam, dogadasz się. De od Pl rozni się cenami i otwartym lod.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie PL! Grałem trochę na DE i jakoś mi tak nie przypadł do gustu. Po 1. Na DE jest exp i kasa i wgl. jak na PL. Po 2. Niemiecki... Nie znam go nie na pewno nie poznam i nawet nie chce go poznać. Na polskim sobie PO POLSKU pogadasz a Polaka na DE znaleźć ciężko. Ja głosuje na PL :)

Opublikowano

Koledzy , mam 75 lvl i nie wydaje mi się że gra jest łatwa. 30 minut żeby wbić te pare % to przesada. Na nostale pl jest NAJTRUDNIEJ niż na jakimkolwiek serwerze globalu. Poświęciłem te pare dni na ściąganie i wierzcie mi ... nostale de i nostale uk to najłatwiejsze serwery.

Autorowi doradzam granie na uk ponieważ jest lod, a co do tematu uważam za niepotrzebny

Opublikowano

Co z tego że jest LoD jak nie masz jakiegoś dobrego SP światła (Mag-Holly 2sp/Wojo-Crusader 3sp/Łucznik-Wild Keeper 4sp) i fam to nie masz na co liczyć ! Polecam pl'a, na avalonie koxy ale jak masz wole wytrwania to od 65 możesz być dobry.Jeżeli zaryzykujesz na s3 i może jest drożej ale nie ma tam takich koxów.Polecam s3/Nostale PL

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Nostale jp trzeba zmieniac ip?

Może je ktoś szczegółowo opisać ?

Wg. wzoru:

Exp - (wiekszy/mniejszy niz pl)

Drop -

Kasa -

Job - (jeśli nie ma wstawić X)

Ulepszanie sp -

Nosbazar - (czyli np po ile ancki, krzaki , dywan)

Prosze dam like.

Opublikowano

Exp - (wiekszy/mniejszy niz pl) Mniejszy

Drop -Mniejszy

Kasa -Mniejszy

Job - (jeśli nie ma wstawić X)X

Ulepszanie sp -Lepsze

Nosbazar - (czyli np po ile ancki, krzaki , dywan) Krzaki 2-3kk, dywan 5kk ancki chyba 75k

;3

Opublikowano

To sie nie opłaca grać :P A jak sie jobe na sp bije? 20 max jak nos se czy normalnie?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Instaluje własnie Nostale DE i piszcie mi czy sie oplaca i czy jest wiekszy exp, taniej itd..

//Nie odkopujemy tematów starszych niż 30 dni zapamiętaj to sobie narazie tylko ostrzeżenie słowne //szymek111

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...