Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KOMP] DO 4K [ nie sluchacie mnie]

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kompa do 4k z monitorem który będzie miał wielkość 1800x1200 ( nie dokładnie podałem rozdzielczość ale cos w tym stylu) myszkę , klawiaturę , opragromowanie . Tak ze od razu dało by się grać

Opublikowano

windowsa możesz w inny sposób zdobyć dzięki czemu zaoszczędzasz 400 zł na jakąś lepszą część, tak więc w poprzednich tematach propozycje były dobre..

Opublikowano

No to bez windowsa ale z tym co napisałem . PS u mnie firma od której biorę internet ,,Icomp'' chyba kiedyś mi zainstalowała win 7 32bit jak myślicie zainstaluje najnowsze sterowniki i win 7 64bit?

To dajcie to o co proszę bez win

Opublikowano

1. Podałem ci monitor 1920x1080.

2. Jeśli nie podoba ci się mój zestaw to nie otrzymasz już czwarty raz ode mnie pomocy ( masz napisane 4k, więc 4k ;) )

3.

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=46573

Opublikowano

http://allegro.pl/zestaw-komputerowy-deligo-drukarka-monitor-listwa-i2173604121.html

W tej cenie i jeszcze możesz sobie coś do niego ciekawego dokupić np. lepsze głośniki i drugi dysk.

obraz24.png

Opublikowano

A teraz nie masz słuchawek/głośników? :) To jest opcjonalna rzecz, a chciałeś Monitor + komp bez dodatków.

Opublikowano

Gamer:

Proszę cię. WYPIERDALAJ Z ALLEGRO...

Twój post jest bez sensu. O co Ci chodzi? Może po prostu się boisz, że jak z allegro to jakieś złe?...

Autor nic nie pisał na ten temat.

Raport.

obraz24.png

Opublikowano

Miał racje bo podałeś ten zestaw i jest gówniany: http://allegro.pl/ze...2173604121.html

http://allegro.pl/zestaw-komputerowy-deligo-drukarka-monitor-listwa-i2173604121.html

W tej cenie i jeszcze możesz sobie coś do niego ciekawego dokupić np. lepsze głośniki i drugi dysk.

@edit Słaba grafa, mało wydajny proc.

Opublikowano

Raportuj do woli. Za info o Raporcie też jest warn.

Komputery z allegro są robiony jak najmniejszym kosztem ( i7 2600+ GT520 buhaha), a w cenie tego kompa co allegro można mieć o wiele lepszy. Do tego większość częsci NoName i mamy tykającą bombę zegarową w zasilaczu.

Opublikowano

skoro aż tak dobrze sie znasz na sprzęcie to po cholerę zaśmiecasz forum aż kilkoma tematami by ci złożyć komputer ?

wiesz co chcesz to wybierz i dobierz sobie wymagane części , a jak nie potrafisz nadal to zleć to jakiejś firmie, sklepów komputerowych nie brak chyba u ciebie

komputery z allegro to dobry sprzęt tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować i co kupić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up Przejrzałem 2 strony z i5 i ani jednej dobrej "masziny".

A jeżeli była to kosztowała 8 tyś. za i5-2500k+GTX570 i 8 GB ramu.

Opublikowano

Raportuj do woli. Za info o Raporcie też jest warn.

Komputery z allegro są robiony jak najmniejszym kosztem ( i7 2600+ GT520 buhaha), a w cenie tego kompa co allegro można mieć o wiele lepszy. Do tego większość częsci NoName i mamy tykającą bombę zegarową w zasilaczu.

trzeba umiec szukac , ja kupilem kompa na allegro za 1.300 zl 5 lat temu i skyrim mi jeszcze idzie , nic sie nie palilo.

jedynie co to potem dokupilem ramu.

pewnie tak piszesz bo koles ci wcisnal zloma z 80% negatywami .

moje bity elo

Opublikowano

trzeba umiec szukac , ja kupilem kompa na allegro za 1.300 zl 5 lat temu i skyrim mi jeszcze idzie , nic sie nie palilo.
jedynie co to potem dokupilem ramu.

pewnie tak piszesz bo koles ci wcisnal zloma z 80% negatywami .

Ani razu nie spojrzałem na dział komputery na Allegro. Jeszcze brakowało dzieciaka, który się nie zna..

Mój składaczek wygląda tak (kupiony w Sierpniu(wtedy jeszcze ceny dysków do 200zł były ;p)) Cena wyniosła mnie 2400zł razem z monitorem FHD. czyli komp coś 2.1k zł.

Phenom 955 BE @4.2GHz cooling by Zalman Performa niedługo zmienianie na i3 2120 (już jutro <3)
GTX560 DCUII @ 1000/2250/2000 (core,memory,shader) cooling by Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II
MSI 870a-G54 z dochładzaną sekcją zasilania, żeby utrzymać tego Phenka
6GB Geil Enchance Plus @ 1750MHz
Segate Barracuda 1TB 7200RPM
OCZ Agility3 90GB
SPC Brutus 410 (aktualnie Regnum l50)

Dokupiony zostały:

Coolery na CPU, GPU i na sekcję zasilania
Dysk SSD
Nowa Buda.

Poszukaj mi w takiej cenie konfiguracji(takiej samej) na allegro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...