Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka Na Profilu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:rolleyes: Co sądzicie by dodać do MPC Forum muzyczkę na każdy profil za darmo ?

Na niektórych forach tak jest i mi się to podoba :P

Pozdrawiam :)

holmesp.png
Opublikowano

Było to już kiedyś przerabiane i podobno obciąża to serwer ;) W dodatku niektórzy by wrzucali na profil nieodpowiednie utwory. Znów inni nie chcą słuchać np. rapu czy biesiad xD

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

wgl. nie rozumiem sensu muzyki w tle np na profilu czyimś ... np. wchodzę na jakiegoś chomika i nawala mi tu muza... ja ZAWSZE słucham swojej a tu wbijam na chomika i muszę opuścić chomika albo odtwarzacz wyłączyć... boże. najgorsze co może być.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Według mnie to by się nie przyjęło. Nie dość, że obciążałoby serva, to jeszcze mogłyby być kłutnie, że ta muza to gów** itp.

Ale szczerze, to ja bym takie coś chciał :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dla mnie świetne rozwiązanie, tak czy siak wchodząc na czyjś profil jesteś narażony na treści psychologiczne w "o mnie", muzyka to świetny dodatek uzupełniający wirtualny obraz każdego użytkownika.

PS: Nie obciąża, bo utwory są uploadowane na zewnętrzne serwery.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dla mnie świetne rozwiązanie, tak czy siak wchodząc na czyjś profil jesteś narażony na treści psychologiczne w "o mnie", muzyka to świetny dodatek uzupełniający wirtualny obraz każdego użytkownika.

PS: Nie obciąża, bo utwory są uploadowane na zewnętrzne serwery.

A playery we flashu co obciąża serwer . Na nie forum by jeszcze bardziej zamulało .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Każdy by chciał, żeby na jego profilu grała muzyczka i żeby każdy jej słuchał ale nie lubi jak wejdzie do kogoś na profil i leci muza.

Osobiście co o tym sądzę: Nie, ponieważ nie każdy słucha tej samej muzyki czy jakiejś nutki i pierwsze co zrobiłbym to napisał skrypt na wyłączanie tej głupiej muzyczki zanim zdąży zagrać (jeśli nie było by takiej opcji w ustawieniach profilu :P).

obraz24.png

Opublikowano

ja miałem kiedyś muzykę na profilu, ale ta opcja na forum była dostępna bardzo krótko :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...