Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MOD 2011 SF

Chudzian123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam do Was takie pytanie. Gram na serwerze Yitian2 i mam taki problem, iż zamiast zmiany bonów widzę żółć i nie wiem co z tym zrobić aby mi działało. Gdy kupię żółć to jej nie ma w ekwipunku ale miejsce zajmuje więc jest to pytanie odnośnie tego " CO ZROBIĆ ABYM WIDZIAŁ ZMIANĘ BONÓW". Z góry dziękuję za odpowiedź i byłbym wdzięczny , gdyby Kamer1337 mi pomógł z tym lub "zaktualizował" Swojego Moda.

Opublikowano

iż zamiast zmiany bonów widzę żółć.

Nie jest to wina Kamera1337. Miałem to samo, spróbuj re-instal metina i potem instalować jeszcze raz moda. Powinno pomoc ;].

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem KamerMod'a (mod 2011 SF) ze strony www.metin2mod.tk,? wypakowałem w folderze PandoraMT2/pack. Przy odpalaniu pliku z folderu pack "metin2mod_2011sf" wyskakuje Fatal Error : "The dynamic link library 'Devil.dll' could not be found" O co może chodzic? Tak samo się działo gdy wypakowałem w to samo miejsce tylko, że do PL'a ;/ Help.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...