Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dokładna Blokada HS dla Fish Bota

DaVeOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam zainstalowanego kamer moda , w bypassie zablokowane hs , logi i sterowniki , i mam wrzuconą dll od padmaka do folderu z hs , i HSUserUtil.log wyczyszczony i ustawiony tylko do odczytu. A i tak łowiąc na fb po około 2 tyg dostaje bana , łowie tylko wtedy kiedy jestem na grze , także nie ma szans żeby ktos podkablował lub gm napisał. Wie ktos co zle zrobilem ? , Może ktoś podać instrukcję jak po kolei to zrobić ? , może gdzieś coś źle zrobiłem. Jeżeli kogoś pomoc zadziała to dostanie ode mnie limit +/- kto co woli.

Opublikowano

To jest niemożliwe.. Kamermod blokuje sam automatycznie HS.

Jak blokowałeś HS ?

Pierw instalujesz metka.. czekasz aż się zpatchuje.. włączasz go na klijencie.. wyłączasz , instalujesz moda włączasz , wyłączasz wywalasz wszystko z folderu HackShield i wrzucasz tam pliczek z blokadą Hs . I to już. ;]

Jak pomogłem liczę na +

Opublikowano

Rozumiem , żeby uruchamiać przez kamer moda tak ? , czyli nic z bypassem nie robic ? , Ile łowiłeś takim sposobem jak podałeś ?

Opublikowano

To jest jakiś sposób na dokładną blokade , żeby nie dostać bana systemowego za fb ?

Opublikowano

Nie można zablokować się przed blokade za fb bo serwer wykrywa ingerencję w klienta poprzez adres pamięci dla FB anie poprzez zwykły klik

Opublikowano

Czyli teraz bede dostawac bana na kazdym koncie na ktorym połowie na fb okolo 2 tyg ? , juz tak z 3 kontami mialem , okolo 2 tyg nimi lowiem i potem ban systemowy

Opublikowano

A możliwe też jest to, że mogłeś w pewnym dniu nie zablokować hs przez bypass'a i wysłało logi ... mogło przecierz tak być co nie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...