Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilkroadR - Nowy Gracz

Arazziel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ładnych parę lat temu grałem w Silka, ale z racji tego iż z czasem coraz trudniej było wbić, a i potem doszły jeszcze premki (tak to się chyba nazywało) to zaprzestałem grania. Niedawno dowiedziałem się, że wyszła nowsza wersja Silka i jest teraz o wiele łatwiej. Kiedy grałem były dostępne tylko klasy z Chin, a teraz są i Europejskie więc mam kilka pytań.

1. Czy warto w ogóle zaczynać grę, jeśli tak to na jakim serwerze (który jest najnowszy) ?

2. Po obejrzeniu kilku filmików spodobały mi się: Glavier, Bow oraz Rogue/Warlock i teraz pytanie, którą z tych klas gra się przyjemnie i PVE i PVP?

Opublikowano

1.Hmm czy warto . Dla mnie na iSro nie opłaca się grać bo grają same maszyny (boty) nie tak jak dawniej

2.Pod pvp Bow STR Force/Fire (Polecam) ,STR Rogue / Warlock , a Glaviera to :Heakusal - 110lvl

Fire - 110lvl

Light - 90lvl

Cold - 20lvl

Zbroja - Garment / Protector

Broń - Glavia

Staty - 3:0 (3 STR : 0 INT)

Myślę że pomogłem .

pr0zniwiarz.png

Takie Tam Staty Z Bf'a 3

Opublikowano

jeżeli nie miałeś prędzej styczności z postaciami europejskimi typu warlock/rogue , myślę , że lepiej zacznij od postaci chińskich , postacie europejskie są trudne do ogarnięcia switch broni , healowanie sie itp itd.

Z postaci chińskich polecam glavier/fire/force glavier jest najłatwiejszy dla niedościwadczonego gracza ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...