Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pytanie o bossa i eq

kazuiz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sluchajcie moji mili mam problem z 1 bossem w terraria-tak z wielkim okiem (nie znam oryginalnej nazwy) a wiec mam iron eq gold miecz i bumerang oraz mnustwo takich tych do rzycania ( wtf ) no i wezwalem to oko i dupa nie moge z nim wygrac po przemianie odrazu mnie zabija help !!!

PS. mam terrarie 1.1.1 o i mam tez luk i 200 ognistych szczal ...

OKO HELP !!!

Opublikowano

Nie zapominaj o prefiksach.

@Topic

Siła ataku

15 - 1 Faza

23 - 2 Faza

Obrona

12 - 1 Faza

0 - 2 Faza

Npc_4.gif

Eye of Cthulhu

HP 2800 Heart.png - 1 Faza

1400 Heart.png - 2 Faza

Jeśli nie możesz go pokonać to musisz zdobyć inne EQ, bo widocznie z tym nie dajesz rady. Boomerang nie jest dobrym wyjściem na Eye of Cthulhu. Spróbuj pograć dłużej, pozbierać więcej rzeczy i zrobić inny lepszy sprzęt. Zrób np. Gold Armor całe i Golden Bow + ogniste strzały. To też zależy od tego ile Ty masz HP. Jak masz mało to polecam poszukać Hearth Crystal i pozdobywać więcej HP. I jeśli walczysz liczy się szybkość uników. Musisz wiedzieć kiedy atakuje i chronić się przed atakami. Zwinność pomaga pokonać. ;) Eye of Cthulhu dużo HP nie ma, więc jeśli pograsz i zdobędziesz to co pisałem to na pewno uda Ci się go pokonać. Pamiętaj o unikach. To też ważne żeby umieć uchronić się przed jego atakiem. ;)

@Down

Moim zdaniem z takim HP powinieneś go pokonać. ;) I tak platforma to jest dobra rzecz. Najlepiej jak jest kilku-piętrowa. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...