Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]Lux vs Katarina vs Gankplank

Tolkien

Którą postać wybrać  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która lepsza?

• Lux
      5
    • Katarina
      6
    • Gankplank
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Katarina vs. Lux vs. Ganplank

Zależy mi na: Frajdy z gry i łatwego ogarniania

Dodatkowe informacje: Lux bym brał od razu ale teraz znerfili ją trochę bo jak aktywuje skill bomba czekasz kilka sekund i dopiero wybucha.

I jeśli wezme LUX mam skina ( wyprzedasz ) ..

Ale jeszcze GP i katarina mnie kusza co lepsze ?

Opublikowano

Czy ja czegoś nie wiem? Lux buffneli a nie znerfili coś Ci się walnęło. Weź katarine przyjemna postać, ulti wyśmienite.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Gp poza ulti to słaby, do lux nic nie mam możesz wziąć, ale i tak polecę katarine, świetne skille/combo ;)

Opublikowano

Chodzi o to że lux po update było tak że po aktywacji bomby bo lux ma bombe to czekasz kilka sek. i dopiero wybucha (po aktywowaniu )

Opublikowano

Radziłbym GP bo z infinity phantomem czarnym tasakiem i krwio walisz spokojnie 1k krytyk z paktowania ;) Bardzo przyjemne jest gdy biegnie enemy z pol hp i bierzesz go na strzala ;) Gp ma tylko dobre Ulti ?? (niektorzy maja cos z glowka ^^) Dodatkowo mozesz z niego zrobic idealnego Offtank'a :D Infinity krwio warmog i atma .. jestes mozna powiedziec nie do zabicia a z krytykiem z "paktujemy" dalej uderzasz kosmicznym dmg ;>>

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Chodzi o to że lux po update było tak że po aktywacji bomby bo lux ma bombe to czekasz kilka sek. i dopiero wybucha (po aktywowaniu )

Trochę ci się pokiełbasiło. Chodzi o to, że teraz lux bedzie miała CD odrazu po puszczeniu skillia, a nie wtedy kiedy będzie detonowała W.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

najwięcej zabawy będziesz miał kręcąc penty z ulti katariny, a także lux z tym dużym zasięgiem ulti i potężnym dmg.

ja bym ci tu polecał katarine, nie nudzi się szybko, brak many, również spore dmg, można cisnąć porządnym dmg z daleka ze sztyletów.

na pewno więcej pożytku twój team będzie miał z Ciebie grając kasią, lux możesz nie trafić stunem, poza tym nic nie zrobi.

minusem kasi jest to, że wystarczy cc i nic nie zrobisz, ale jak puścicie jakiegoś tanka i wykorzystają cc to można ładnie pozamiatać.

weź kate.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...