Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic?

Matheoosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajrzyj do spisu. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dropienie fms`ów z best kapitan w dolinie :) Niezły zarobek , średnio co 10-15 best to fms a respi się 3 min więc wystarczy trochę posiedzieć i kasa sama leci a mało ma deffa i hp więc go ubijesz spokojnie .Lecz przydałby się do tego lvl 20-25 , zapomniałem sorki ..Ale moja surką 38 lvl lootłem z niego fms więc można ;D

syhydro1.jpg
Opublikowano

1 odpowiedź, od kiedy w m2 są metki cienia?:O

Top: na metki bym poczekał do 35 jak boj będzie, o wiele szybciej pójdzie, a teraz to kop rudy - całkiem opłacalne:) Pozatym możesz łowic rybki, zrobic dropka do m3(ok 10lvlu) lub na małpy(18lvl ok.)

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

polecam połowić selnąć ryby. Potem fms 25sr +9 i kd moba +4 i na metki . Na ku zarabiasz potem zbroja +9 z kd +4 i na metki cienia w dolinie potem może dropnie kamyczek. I selasz je. I kupujesz jakieś eq na dt idziesz ulepszasz zysk . I później do v1,v2

1366207790-U344225.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...