Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby która wyśle mi Scroll Of Resurection! W zamian otrzyma ekskluzywnego mounta latającego! Wiecej w temacie!

mzegus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie, Blizzard uruchomił nową ofertę, jeżeli masz konto aktywne, możesz komuś raz dziennie wysłać Scroll Of Resurection poprzez stronkę Blizzarda, po zalogowaniu się na konto. Szukam osoby, która mi takie coś wyśle, w zamian otrzyma ona mounta latającego!

Opis co to:

Założmy, teoretycznie, że masz kolegę w WoW, który ma opłacone konto i cały czas gra. Git? Git. Kupuje on teraz Scroll of Resurection i ma możliwość podarowania zwoju dla jednej osoby z kontem Frozen (nieopłaconym). Pada na Ciebie. Git. Ale najpierw musisz zapłacić 30 dni abonamentu. Dopiero wtedy AKTYWUJĄ SIĘ ZARĄBISTE BONUSY dla Twojej osoby, jak i ofiarodawcy.

Ty dostaniesz, uwaga? postać z 80 lvl, automatyczny upgrade World of Warcraft do dodatku Cataclysm, 7 dni bonusowego grania oraz darmowy transfer na inny realm & frakcję.

Twój koleżka dostanie w zamian jeden z dwóch mountów do wyboru: Spectral Wind lub Spectral Gryphon. Wymagania? Kolega, któremu chcesz ofiarować zwój, musi mieć ?przegrany? wcześniej przynajmniej miesiąc z WoW oraz konto aktywne przed 4 marca 2k12. Pełny FAQ znajdziecie TUTAJ.

Obrazek:

obraz000q.jpg

KONTAKT DO MNIE!

gg: 40342000

lub po prostu PW na forum.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...