Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

dominikdms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam konto na Wegrzech gdzie dzis dostalem bana.. a jest to abrdzo dziwne bo na koncie latam od tygodnia 17h na dobe.. bot na nim nie byl uzywany , robilem caly czas wrota itp. a dzis sb kulturalnie latam i nagle mnie wypierniczylo z konta.. wchodze a tu prosze. :

A rendszer robot felhasználót érzékelt. Büntetésképpen a következő értékeket veszítetted el:

• 50% tapasztalatpont
  • 50% becsület
  • 50% kredit
  • 100% saját jackpot
  • 100% galaktikus átjáró energiája

Ezen kívül: a következő 30 napon csak 60 másodpercenként gyűjtheted be a bónuszdobozokat és rakományokat.

Kizárás vége: 2012-03-14 11:08:50.

od tygodnia wlozylem w ta gre na rabaty itp + smsmy 400zl. i o to jak mnie wegierskie bp nagordzilo. mimo ze bot jest na koncie to i tak od 3mmiesiecy nie byl uzywany.. na koncie bylo 900+ kluczy i do tego multum urki i energi ktore to nazbieralem latajac na boxach cale dnie..

niech mi ktos wytlumaczy dlaeczego bp mnie tak obdarowalo.. bardzo mnie to ciekawi...

Opublikowano

Jak latasz 17 na dobe? Albo może biłeś statki z jednego ip, jak tak miałem biłem bb które ktos rejestrowal na push bocie i dostałem perma na koncie z 2,5mln uri nie z bota tylko z psc (sprzedałem konto bocone) :D

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

no tak ale ja nie bilem zadnych bb tylko zbieralem skrzynki.. no normalnie . jak sie siedzi w domu i nie ma co robic to czemu nie ? ;p w koncu snu zostaje tylko 7h :D

Opublikowano

napisz do suportu może coś oni poradzą pozdrawiam i szkoda mi twojego konta :(

Fifa 14 :D

Opublikowano

I co mamy Ci zrobić? Odbanować? Nie od nas dostałeś warna... Wyżalaniem się nic nie zrobisz.

I dziwne że jeśli nie bocisz to o warny lecisz na forum o cheatach botach i bugach.

Opublikowano

bocilem na tym koncie jakis czas temu. bocic juz nie boce bo stwierdzilem ze szkoda konta bd. i wiem ze Wy z tym nic nie zrobicie.. ale bardzo mnie to zdziwilo skoro nie puszczalem bota a bana dostalem. a podpasc no nie wiem jak bo wszytsko co bylo robione bylo zgodne z zasadami -.- ale coz mowi sie trudno i zyje sie dalej ^^ moze i napisze ale z takim wegierskim supportem bd trudno sie dogadac :D

Opublikowano

Zbierałeś skrzynki 17h na dobę ? Możliwe, że ich skrypt Cię wykrył, W którymś wątku opisane było działanie skryptu z zbieraniem skrzynek coś tam 5,000 skrzynek na ileś tam i tak dalej. Moim zdaniem skrypt mógł uznać Cię za bota

Opublikowano

Piszesz do supportu, jeśli udowodnisz im, że nic nie zrobiłeś, tzn nie uzywales zadnych botow itd, powinni odbanowac..

10410.png

21363.jpg

20840.jpg

29688.png

13980.jpg

` Pokaż mi sens, a popełnię każde głupstwo.

Opublikowano

Piszesz do supportu, jeśli udowodnisz im, że nic nie zrobiłeś, tzn nie uzywales zadnych botow itd, powinni odbanowac..

Po 1 to by musiał pisać po węgiersku. To raz, jest to ban 2 stopnia więc musiał być i 1. Co za tym idzie możliwe że miałeś kodzik na skrzynce ale go nei wpisałeś i z tą ban :D

Do @Up lecz pisać to se może, a udowodni jak?? Do programistów wysle swój komputer od BP czy oni do niego przyjadą?

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

hah zalosny jestes, powiedzmy kupowales w biedronce przez 2 lata i potem poszedles ich okrasc to jestes niewinny? bo wczesniej placiles? bo to mniej wiecej podobne rozumowanie masz. bocisz to tak jakby okradasz BP:)

myslisz ze jak wladujesz kase to bana nie wyrwiesz? to juz wiesz jak jest,pomyliles sie niezle. jek chcecie kase wydawac na gre to kupcie bota zamiast uri kupowac a z pewnoscia lepiej to wam wyjdzie, jedna opcja na nie zostanie zbanowanym to nie bocic:) . pozatym takie zale to na oficjalne forum a nie tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...