Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z wczytaniem postaci

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem przed chwilą Battlefield Heroes, zrobiłem konto i jak włączam grę próbuje mi wczytać listę moich postaci - lecz nie wczytuje. Stoi w miejscu i stoi. Czekałem 10min i nic. Wyłączałem antywirusa (NOD32) i zaporę mam OFF i dalej tak samo. Czym to może być spowodowane ?

Dodaje screen'a :

1331081243-U351709.jpg

@Edit

Ajć... I przepraszam zapomniałem dać prefiks... :/ Proszę wybaczyć.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

To nie był post tak na odwal się ? Niestety reinstall nic nie pomógł, a tylko zmarnowałem swój cenny czas -.- ... Jakieś inne pomysły ? Może być tak, że coś blokuje grę ? Chociaż mało co prawdopodobne, bo logouje mnie do gry, ale postaci ( mimo, że mam 2 ) nie wczytuje... -.-

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nigdy nie piszę na odwal się.

http://www.mpcforum.pl/topic/555679-info-zanim-napiszesz-w-battlefield/

Spróbuj na innym koncie się zalogować i wejść do gry, czasem robią się takie bugi, też kiedyś to miałem. Najczęściej spowodowane jest to pracami konserwacyjnymi.

Opublikowano

Zrobiłem drugie konto i dalej to samo. Ehh dobra nie chce mi się z tym bawić, myślałem, że będzie jakieś normalne proste wyjaśnienie, ale widzę, że jednak nie.

Do kosza z tym. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...