Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzywa nagroda :<

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, o 1 px nagroda jest źle ustawiona, albo i dwa

No i ...?

@down... no i...?

Tak Cie to w oczy razi??

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@up

No i to że jest krzywo?

Na Explorerze mam to samo

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To jest wina przeglądarki nie forum. Było to już chyba dwa razy przerabiane i nic z tym się nie zrobi.

Chrome tak już po prostu ma, a Explorer to nie ma się co dziwić, że to źle wyświetla. On coś wgle dobrze wyświetla? o.O

Ta przeglądarka to największy i najwolniejszy shit. Nie ma co na tym siedzieć i użytkownicy IE stanowią może 5% ogółu?

Zresztą co to przeszkadza.

@DOWN:

No dokładnie. Potem się ją w kąt rzuca. Bo żeby przeglądać sieć z IE to chyba trzeba być umysłowo chorym.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jak to ktoś powiedział.

IE jest najczęściej używaną przeglądarką. Po formacie, głownie służy do pobrania innej przeglądarki.

Opublikowano

Tak jak to zostało powiedziane przez Panów powyżej to nie wina ustawień forum tylko używanej przeglądarki.

Tak więc temat uważam za wyjaśniony (w razie jakiś problemów czy coś - proszę o pw).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

49.7% polaków w polsce używa Firefoxa. IE, to wolna/zamknięta przeglądarka. Może na 3.3 coś z tym zrobimy ale nie mam zamiaru poprawić kodu, by te przeglądarki (IE, GC) umiały odczytać poprawnie kod.

@Edit dla Google Chrome i IE, wgl nie pokazuje nagród, chyba że ktoś ma pojedyncza.

Opublikowano

sorry że pisze w zamkniętym temacie, ale myślę że mój post pomoże trochę ;)

beztytuuojgc.png

Geo, w Google chrome widać nagrody wszystkie. tylko że z leksza przesunięte ;D

@down

napisałeś że na Chrome nie ma nagród w ogóle jeśli ktoś ma więcej niż 2, więc Cie uświadamiam że są...

Opublikowano

Twoj post jest zbedny. O bugu wiemy, tak jak ktos wspomnial i moze zostanie naprawiony w 3.3. Jest to spowodowane spacja w kodzie, firefox jest najlepsza przegladarka nawet pod wzgledem tolerancji bledow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...