Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NasuWoj

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż można zrobić 2 konto do wyjaśnienia sprawy wiec skorzystałem z tego.

Po 1. Dostałem od cb bloka 48h za temat ze zmianami nicka na forum... Napisałeś ze za obrazę,pokaz mi tam obrazę domyślam sie ze to za napisanie "lizanie dupy" jednak napisalem przd tym "za przeproszeniem" a ku ścisłości to była metafora,jak nie wiesz co to, to zapraszam wikipedia.

co do bana napisałem 3 statusy bo sie chciałem dowiedzieć czy mogłem za takie cos dostać blok 48h,a ze nikt nie odpowiadał to powtórzyłem to 3 krotnie, w odstępie czasowym ok 15min wiec gdzie tam spam?

Już nie masz za co banowac tylko za prawdę? ze zmieniacie nicki na prawo i lewo.

Jednym słowem proszę o UB.

I o cofniecie bloka 48h.

Opublikowano

Ani jedno ani drugie nie zostanie cofnięte. Blokadę dostałeś za obrazę, już raz Ci to mówiłem, że będę banował za takie rzeczy. Masz szczęście, że dostałeś tylko blocka.

Napisałeś 5 statusów w czasie 15 minut. Więc jest to spam statusami. Ban zostaje.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ani jedno ani drugie nie zostanie cofnięte. Blokadę dostałeś za obrazę, już raz Ci to mówiłem, że będę banował za takie rzeczy. Masz szczęście, że dostałeś tylko blocka.

Napisałeś 5 statusów w czasie 15 minut. Więc jest to spam statusami. Ban zostaje.

Ale nie umiesz czytać czy jak? napisalem wyraźnie przed niby obraza

Za Przeproszeniem<...> I do tego to była metafora.

I proszę pokaz mi w regulaminie pkt z banem za spam statusami,i z tym ze za obrazę jest blok 48h.

bo ja jakoś tu tego nie widze

http://www.mpcforum.pl/forum-195/announcement-1-regulamin-globalny-mpcforumpl/

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...