Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Helzter czy pz 38 an

dunio99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co wybrac kupic helztera i isc dalej w nisczyciele czy pz38an i dojsc do pz IV ktory wydaje mi sie naprawde dobrym czolgiem duzy dmg i armor przy tym niezle zarabia tylko tu widze jeden minus bo pz 38 an nie bedzie mial takiego dmg jak jak helzter przez co bedzie gorzej mi ubic jakis czolg dlatego licze na wasze propozycje

Opublikowano

a dzialo do hetzera to 10,5 cm czy 7,5 cm ? ale po pz IV do mausa moge isc ktory jest chyba naprawde dobrym czolgiem w ruskich nie widze dobrego drzewka

Opublikowano

Co do działa to nie jestem pewien, bo nie grałem długo hetzerem.Tak, po pzIV można iść do mausa, jest to dobry czołg który charakteryzuje się najlepszym pancerzem w grze.Ruskie drzewko nie jest dobre ? pierwsze słyszę, ogólnie ruscy są dla graczy którzy dopiero zaczynają grę, a Niemcy są dla graczy którzy już dłużej grają w tę grę.

Opublikowano

pzIV ma na początku słabiutkie działko, ale potem ładnie idzie. W ruskim drzewku to najciężej jest chyba przejść przez KW-3/KW-1s , potem IS'y więc z górki ;] Ale i tak radziłbym Ci iść w strone pz IV ;]

sygn3nas.png

mca.png

Gość Yuki997
Opublikowano

Ja bym sie wybrał w Helztera jseli masszx tylko te do wyboru jesli nie to bierz KW 107 i lecisz z kazdym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...