Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] orginał

tasakamana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kupionego xbox'a elite i mam taki problem chce zagrać z kolego w bf3 ale mam przerobionego x'a i moge dostać bana czy jeżeli zaktuwalizuje konsole to usunie mi sie przeróbka i czy jak bede aktualizować dostane bana i jeszcze 1 pytanko:D czy jak już zaktualizuje konsole to moge dostać bana za granie na orginałkach?? jeżeli konsola była przerabiana?

Wszystko troche pomieszane ale mam nadzieje że ktoś odpisze;]

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

ehh niewiem

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

nie wiedzieć jaką ma się przeróbkę xD jak przerabiasz konsolę to zgadzasz się z faktem, iż w każdej chwili możesz dostać bana.

fs_overall.png

Opublikowano

aha czyli namam szans pograć w zaden sposub na mulit;/ szkoda

Opublikowano

Po pierwsze, radziłbym Ci się zaopatrzyć w słownik języka polskiego, bez urazy. Po drugie, oczywiście, że możesz dostać bana.

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

aha czyli namam szans pograć w zaden sposub na mulit;/ szkoda

Tak, raczej nie ma szans żebyś w jakiś "sposub" pograł na multi - bo w każdej chwili możesz dostać bana ;]

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...