Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

efficient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż za bardzo nie wiem gdzie expić na 33lvl.

Moje eq to: tygrysia +9 z kd witala +3

Fms +9 śr 23 kd sury +4

5kątna +7

Żelak +7

Buty wyszywane złotem +7 1k hp

Złoty naszyjnik +7

Ebo +7

Gram body'm, na Elaresie, Jinno. Mam 316defa, aura m1.

Opublikowano

Właśnie na dzikusach trochę za wolno exp leci. A na pustyni nie wiem dlaczego ale ciężko idzie, tzn. w pewnym sensie całego spotu nie mogę utrzymać. Może brałem akurat te potwory na większy lvl, ale nwm.

Opublikowano

Do boja i tak mi brakuje 7dni bo to za młoda postać. Ale tak czy siak chcę szybko wbić ten 35lv. a na ezotach słabych i dzikusach wolno exp leci. Za cały spot z pół procenta xD Może trochę więcej.

Opublikowano

Ezo i ribek dropnie ;D a ponad 0.5% to malo? Mi na 66 leci 0.15 za cały naj. Spot w v1

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...