Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie,Skarga]Nick...

NasuWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to możliwe ze ktos w ciągu 1h mial zmieniany nick.

http://screenshooter.net/1337131/oxcxfhd

SS ze wczoraj.

I ja się pytam jak to możliwe?

Innie żeby zmienić nick to czekają na konkursy żeby wygrać golda, a co taki wejdzie na TS liźnie tu i tam i co już ma wszystko?

Jak Administracja tak zmienia nick jak ktoś bd za przeproszeniem lizał dupę,to po co ta nagroda.?

@Nie wiem kto jest taki winny dlatego nie wiedziałem jaki prefix wybrać.

Opublikowano

Na świecie są równi i równiejsi, czyli jeżeli ktoś ma dobry kontakt to wszystko może mieć. Skoro 4 razy nick był zmieniany, powinien posiadać 4 nagrody Gold Member :), a nie miał chyba ani jednej. No cóż tak to już bywa na forach.

@Down

Czyli do zmiany nicku już nie potrzeba rangi Gold Member? Fajnie w takim razie inni też będą chcieli zmiany nicku, a nie tylko Ci co mają dobry kontakt z Administracją. Regulamin głosił jasno, jeżeli nie wiesz o co chodzi poszukaj sobie tego tematu w AZ.

Admin Cienia
Opublikowano

Mnie osobiście nie przeszkadza zmiana nicku Menestero czy kogoś innego. Sam wybrałem sobie na nick przypadkowy zlepek liter, więc nie przywiązuję do niego żadnej wagi.

Mimo tego uważam, że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

Dlatego, że użytkownicy powinni być traktowani na równi i sprawiedliwie, nie że jednym zmienia się kilka razy, a innym takiej zmiany odmawia. W oczach niektórych osób nie wygląda to w porządku.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...