Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Czas dzialania supportu EA

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

Witam, informuje was byscie sie nie ludzili ze wam support moze pomoc:P

podczas warszawskich ferii (2 tydzien stycznia, dokladnie to chyba 22 dostalem bana)pisalem i pisalem do supportu, lecz oni twierdzili zenie moga mi pomoc.Dobra, potem deweloperzy poradzili sobie z banami od haclkerow ale support milczal.pozniej zrestartowli mi statystyki (twierdza ze to jest niemozliwe i ze robie sobie z nich jaja)

Wczoraj support obudzil sie i wyslal mi maila ze mam full acces to game:P

radze wam samemu rozwiazywac problemy bo niestety, supp mozna rozbic o kaant dupy za przeproszeniem.

wy tez mieliscie przygody z supportem?

mialem jeszcze kilka minnymu chcialem by odblokowli mi mozliwosc prezentacji z ktorej nigdy nie korzystalem ale odeslali mnie na jakies glupie forum:P

Opublikowano

Trololo

Ja dostałem po miesiącu . W między czasie napisałem 3 inne :) I na wszystkie tego samego dnia odpowiedzieli .Napisałem im ,że reinstalowałem punkbustera,wszystko ładnie opisałem ,a pan z pomocy technicznej o reinstalacji mi pisze :)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Trololo

Ja dostałem po miesiącu . W między czasie napisałem 3 inne :) I na wszystkie tego samego dnia odpowiedzieli .Napisałem im ,że reinstalowałem punkbustera,wszystko ładnie opisałem ,a pan z pomocy technicznej o reinstalacji mi pisze :)

Jeżeli mają internet napędzany chomikami i murzynów czytających 1 literę 5 minut to się nie dziw.

Ezsr.png

By LayZet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...