Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AGBot POMOCY

rosar72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kilka pytan co do bota ..

1.Czemu po starcie bota ciagle uzywa mi scrolla do miasta?

2. Jak ustawic zeby zarzucil clera i buffy wciepnal , a potem znow staffa założył ?

3.Dlaczego po wybraniu skrypta bot nie startuje , tylko stoi w miejscu ?

PROSZE O SZYBKIE I SENSOWNE ODPOWIEDZI !!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam identyczny problem może ktoś pomoże odpalam któregokolwiek skrypta a bot używa return scrolli i w koło prosze o pomoc thx

Opublikowano

sprawdz jakie masz koordy spotu w bocie, a jakie wpisane w skrypt. mi wlasnie to pieprzyło gre np...

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

sprawdz co masz wpisane i zaznaczone w zakładce teleport. Jesli wszystko gra to sprawdz czy masz dobry skrypt( najlepiej sam zrob jeden ).

Opublikowano

script-> Debug/edit script->record packet. i lecisz na spota w silku jak dojdziesz na spota, odznaczasz record script, nadajesz nazwe ponizej i klikasz save script. Nastepnie sprawdzasz w katalogu ze skryptami i szukasz swojego skryptu. Jesli ten skrypt robiles idac z miasta jangan wrzucasz swoj skrypt do folderu jangan. Nastepnie po wyborze w bocie na dole miasta jangan bedziesz mial w polu wyboru obok swoj skrypt. znajdziesz go po swojej nazwie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

aBot używa scrolla dla tego ze nie wykrył ci postaci w 100% teraz jak w silkroad jest inaczej ze nawet nie drobiesz itemów .

Agbot działą mi ale na 1 postaci na tej co ma lv 77 i nie mam tego co jest zrobione nowiego w silkroad od 1 lv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...