Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kredyty nie dochodzą

ala43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem . Robie dużo reklam na gamersfirst (g1) i zadne kredyty nie przychodza nie wiem dlaczego ... Zawsze robilem i dochodziły wiecie moze dlaczego ? . :) robie na hot spot shield ..

Opublikowano

Prawdopodobnie źle wypelniasz reklamy ponieważ z 1h temu robilem reklamki i na 7 5 mi weszlo. Przy wypełnianiu skorzystaj z FakenGeneratora danych.

BUM

Opublikowano

Mam identyczny problem. Też robie dużo reklam i pierwsze 3 weszly odrazu a reszta czyli 23 nie doszly do dzisiaj. Może ktoś z was podać jakie wam wchodzą? Dodam jeszcze że czyszczę komputer Cleaner'em.

icon_ban.gif
Opublikowano

Hm .. zle reklamy robie no nie wiem zawsze Robilem i dochodzily a teraz żadna wiec nie mam pojecia dlaczego ..

Dane biore z generatora ..

Opublikowano

Prawdopodobnie źle wypelniasz reklamy ponieważ z 1h temu robilem reklamki i na 7 5 mi weszlo. Przy wypełnianiu skorzystaj z FakenGeneratora danych.

Chyba z fakenamegeneratora, a nie tego Twojego ....

@TOP

Jak Wy otwieracie reklamy za 100 G1 C i zamiast rejestracji robicie downloady, ktore często nie dochodza to sie dziwicie. Róbcie rejestracje od 20-40 G1 Credits.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Up@ Robie reklamy od 1 -100 czy wiecej nawet tylko ze ostatnio zadna nie dochodzi .. a zawsze robilem i dochodzily robie tak jak zawsze ...

Edit : Nie pobieram gier czy innych ... Robie rejestracje i na e-mialu tez akceptuje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...