Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardcorServerMinecraft [Premium][No-WL]

dawido1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie zagrać na nowym serverze 1.2.3 gdzie nie ma hamstwa, są nowe pluginy i miła atmosfera ?

Jeśli tak to musisz dołaczyc do nas już dzisiaj

Ip:s16.csrv.pl:33937

Serwer został stworzony dnia 4 marca 2012 roku z myślą o graczach kochających surwiwal. Wiem że nie wszystkim graczom to się podoba ale jeśli co tak to wejdz na serwer rozejżyj się jeśli będziesz chciał to graj!!!

Regulamin i Administracja

-=Regulamin=-

1. Po śmierci dostajesz bana na 2 dni ale możesz się odbanować, dalsze wskazówki możesz otrzymać na serwerze

2.Nie można spamowac typu odbanuj mojego kolege .

3.Nie można używać modów np.Xray

4.Można stworzyć własną gildię ale musisz pierw wejśc na serwer i tak dowiedzieć się więcej

-=Administracja=-

HeadAdmin

Gh0st1231

Sprzęt:

Procesor: Intel? Xeon? CPU W3520 4x 2x 2.66+ GHz

Pamięć RAM: 512MB

Macierz dysków: 94TB SATA III

Łącze: 100 mbit nielimitowane

Uptime: 99,9%

Zapraszam 1.2.3 !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnoszące się do serwera. A więc tak , chciałem zaktualizować serwer do najnowszej wersji, ale nie gdy aktualizuje go przestają działać wszystkie pluginy, więc wgrywam je od nowa , ale i tak niestety nie chce działać, mam nadzieję że wy zaradzicie mi coś jak mogę to zrobić, bo ja już nie mam pomysłów . Może trzeba nowe plugsy ale ja nie wiem mam nadzieje że mi odpowiecie

Gh0st1231

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...