Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Unregister User

Ml0dy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem bo czytałem sporo tematów poruszonych na tej stronie i wsyzscy mówią ze wysztarczy ściągnąc warrocka z gamefirst najlepiej przez Big Download wiec pomyślałem ze działa wiec usunołem tego starego ściągnołem z Big Download zainstalowałem zupdatowałem i nadal nie działa a mój kolega tak zrobił i jemu działa co mam zrobić POMOCY !!! z góry dziekuje.

Opublikowano

a zrobiles wogule konto? xD

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

A w ogóle aktywowałeś konto??

Bo żeby grać na jakimś koncie, musisz je aktywować linkiem, który dostajesz na e-mail ;)

Opublikowano

@Dostrix

Sp3 nie jest wymagane do poprawnego działania Warrock-a.Jak by chodziło o sp3 to by wogole nie wchodziło, ja jakos mam sp2 i działa elegancko,to sp2 jest wymagane do prawidlowego działania warrock-a.Service Pack3 muli kompa moze nie odczuwalnie ale zawsze,wraz z nim dochodza nowe bugi ,moze i usuwa poprzednie z sp2 ale dochodza nowe.Lepiej uzywac SP2.

@Piomal16

Tak aktywował taki głupi nie jest.Nawet dawałem mu swoje passy na ktrych normalnie mi działa i robił nowe inne konto.

Opublikowano

Następnym razem pisz w pomoc techniczna.

btw.Może dostałeś bana na hosta.

Spróbuj zalogować się na stronce

to jeszcze nie koniec...