Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]zrobcie nowa wersje warbota od poprzedniego v3

blokadaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobcie nowa wersje warbota od poprzedniego v3

nie chodzi mi i o to ze nie dziala tylko ze nie da sie wlaczyc kilku kont na raz a

raczej nie bede kupywac premy na takie cos

Opublikowano

po co to się nogi nocą pocą ma byc warbot za darmo i nabijac na kilku kontach a nie kupowac kupic to mozna jedynie preme w warrocku

aha i po 1. blokadaban a nie

blokabadan a po 2. pan blokadaban

Opublikowano

po co to się nogi nocą pocą

ma byc warbot za darmo i nabijac na kilku kontach a nie kupowac kupic to mozna jedynie preme w warrocku

aha i po 1. blokadaban a nie

blokabadan a po 2. pan blokadaban

Wszystko byś chciał za darmo ? Ktoś go robi nie ty i doceń to, że możesz chociaż na jednym koncie nabijać

POMOGŁEM ? DAJ LIKE

Chętnie ofiaruje pomoc

:)mu_eye11.gif

Opublikowano

Mozna nabijac na 2 kontach...

Wystarczy dodac konto uzytkowniak w windowsie i na nim odpalic 2 konto WarRocka.

Opublikowano

Jak dla mnie ty kolego lecisz pod bana. Sam byś nie wiedział jak zrobić plik .exe żeby tego warbota odpalić to jeszcze masz wonty że nie jest za darmo. Ktoś pracuje nad tym to chce zarobić koniec kropka. Mi na pw rozkazujesz żebym Ci wysłał premke i jeszcze mi grozisz. Dzieciaczku. Masz zapewne z 13lat i myślisz że kozak. Tutaj są ludzie starsi od Ciebie i mądrzejsi więc nie pisz takich bezsensownych postów jak ten wyżej bo to tylko świadczy o tobie.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

mam to w dupie ku**a ma byc za darmo i tylke ku**a co mnie to obchodzi nei twoj temeat wiec sie nie masz prawa glosy

Ty może pacz na słownictwo .I po zatym kto ci na rozkazy będzie robił ????? moze bys sam zrobił i zobaczył bys ile to pracy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może ktos zamknąć ten bezsensowny temat tego infantylnego użytkownika?

@top A wlasciwie to AdrenalinaPL pierwszy wstawil tego bota i napisał ze to jego. Moze on dal by rade zrobic cos takiego, albo zna tą osobe ktora go robi i udostepniła by mu informacje jak sie za to zabrac?

Opublikowano

@UP Poprawka, AmunicjaPL to wstawił. Dodatkowo, ten bot nie jest jego..

Temat zamykam. Jest tutaj tylko spam oraz flame.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...