Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić dobrego fmsa. Exandros

Savves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zarobiłem 1kkk i chciałbym zrobić dobrego ( sr 25+) fmsa do expa. Może ktoś mi ktoś napisać jakiego fmsa zrobić do 1kkk.

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Kup fmsa od +0 do +5/6, od +0 zacznij do niego wciskać kd ( jak pęknie to przy ulepszeniu slot sie oczyści) i do +9 bodziami.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

albo kup z kd moba i kryta +3/4 ze średnimi 20+ albo kup dużo około +4/6, wkładaj kd i jak wejdą kd to kończysz bodziami.

Opublikowano

Kup +0 ze śr 35+ . I bodziami na spokojnie kuj sobie do 9 i w tym czasie wkadaj kd + 3/4

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Fms'a kup lepiej z KD, lepiej mieć już włożone bo np. kupisz krytyka +4 i spali to zmarnujesz yangi.

Śr kup +25%, jakieś przyzwoite bonki, możesz kupić gotowca +9 aczkolwiek kupisz +0 - +5 i dalej bodziami jedziesz. ;)

Ja Ci polecam kupić gotowca +9 z jakimiś śr +25%, kd +3/+4, mniej stracisz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli chcesz jakiegoś z mniejszymi śr np. 25% to kup z KD od razu +9 a jeśli wolisz jakieś lepszego np. śr 35+ to kup z mniejszym plusem i próbuj wkładać do niego KD. :)

Opublikowano

Zależy jeszcze na jakim serwerze grasz, jakie są tam ceny i co możesz kupić za te 1kkk.

Jeśli bodzio jest po 100kk, to nie opłaca się robić FMS'a.

Jeśli bodzio za 50kk-60kk to wtedy możesz kupić FMS +0/1/ jakieś śr 35%+ a potem wydropić 35lvl'em na metkach w m2 KD +3/4 i wsadzać je do tego FMS'a + jeśli spali to ulepszasz jeden poziom wyżej (bodziem)

­

Opublikowano

Bodzio u nas chodzi po 40kk sam gram na tym świecie.Za 1kkk to już kupisz ładnego fms sr 30+ z kd +3 i takiego ci polecam kupić.

Gram Shinso..

Sam mam fms sr 33 2 inta 2 luda 2 dt kd +3 i ładnie idzie :)

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Już zrobiłem fmsa sr 42 +8 kd moba +9 i kryta.

Savves_eune_121_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...