Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSZUŚCI NA ALLEGRO.PL

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1. Na początku prosiłbym o pilne podklejenie tematu naszą szanowną administracje

2. Natomiast następna sprawa to oszuści na Allegro.pl spójrzcie na ten obrazek :

bdeu.jpg

Zauważyliście może dlaczego te yangi są takie tanie?.

Tak naprawde po dokładnym się przypatrzeniu oni nie sprzedają 100kk lecz 100k a wydaje mi ise ze po zakupie yang nie chcą zwrócić pieniędzy ponieważ było dokładnie napisane ile yangów jest na sprzedaż.

Ja osobiście Nie kupywałem, Nie kupuję, I Nie będe kupywał yangów na Allegro.

Cchciałem tylko z ciekawości zobaczyć po ile sprzedają yangi.

Więc Apeluje do ludzi którzy bez Yangów na Allegro nic nie osiągna aby przed zakupem dokładnie spoglądneli na to co kupują.

Ponieważ już kilka osób jak widze kupiło te drogie Yangi.

Pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

nikt tu nie oszukuje,kiepski chwyt mający na celu zwabić naiwnych klientów.

No niby nikt nie oszukuje ale rozumiesz o co mi chodzi ;d

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Nie dawno jeszcze zamawiałem yangi i wszystko przebiegło pięknie, jednak polecam patrzeć na początku na sprzedającego, komentarze, ocene itd.

Najlepiej jak na końcu będzie nazwa "...SHOP".

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tego to ja się nie spodziewałem, a nawet nie zauważyłem.

Fakt, nie kupuje yang na allegro, ale kiedyś miałem taki zamiar i teraz patrząc na tamtą ofertę, też jest ten "haczyk"...

­

Opublikowano

Cóż, ludzie nie są głupi(a przynajmniej Ci którzy to wystawiają) i wiedzą jak wykorzystać niedopatrzenie innych.

Niestety nic się z tym nie da zrobić, bo to w 100% legalne, ale nie co nie ludzkie...

Opublikowano

Przydatne, bo teraz dużo ludzi kupuje na PL'u yangi...

Osobiście nie skorzystam bo wolę sam zarobić a pieniądze mam na co innego wydać!

+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...