Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock Private

AKUKU01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie na razie nie ma Priv Warrocka i nie podamy ci linka bo nie ma żadnego na razie priva słyszałem tu na forum że jacyś kolesie robią priv ale to chyba na International

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Nie na razie nie ma Priv Warrocka i nie podamy ci linka bo nie ma żadnego na razie priva słyszałem tu na forum że jacyś kolesie robią priv ale to chyba na International

@ UP

Przeczytaj swoją wypowiedź i sie zastanów jak piszesz

@ TOPIC

Chyba nie ma żadnego priva w każdym razie nie słyszałem

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Priva nie ma, ponieważ trzeba by było bardziej "oblukać" "kod" warrocka i znaleźć metody łączenia z serwerem itp. i wtedy można by go było dopiero zrobić :)

Na razie BRAK

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

HeniutX_PL, To o czym piszesz zostało już "oblukane" kilka miesięcy temu. Żeby się połączyć wystarczy posiadać odpowiedni pakiet, tak samo z grą. Explosive jest już w Full opcji, kilka tygodni i wyjdzie wersja beta WrPsP ;)

Opublikowano

Wr Psp- od czego to skrót, play station portable ;p?

Obecnie trwają prace nad postawieniem priva. Czy będzie sprawny? Tego nikt nie wie.

WrPsP- WarRock Private Server Project

Czy będzie sprawny? Już jest sprawny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troche szkoda ze platny bedzie ale przynajmniej haxow nie bedzie albo bedzie ale malo i do wylapania =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...