Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bycie gwiazdą na youtube? co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem nad - człowiek bez dna - czyli 2 l soku pomarańczowego w 10 sekund itd :D. Jak myślicie. wypali??

Wypij 2 litry wódki w 10 sekund, wtedy będzie szacun. Ale tobie dzieciaku wystarczy 1 piwo do zgonu wiec nie mamy o czym gadać ;D

Weź wyjdź .

Wkurwiasz mnie.

Każdy twój temat jest tak samo idiotyczny. 12 latku bez życia. Zajmij się czymś normalnym a nie robieniem z siebie debila na YT.

Albo rapuj jak Kula. Będziesz sławny na całą polske. tylko musisz oczywiście robić to żałośniej od niego.

Rozśmieszyć nikogo nie dasz rady. Zazwyczaj żarty 12/11 latka nie rozśmieszą ludzi starszych , nie ten poziom. A komentowanie jak Macfra94 wybij sobie z głowy. Jesteś za młody i za głupi na to. Pewnie masz jeszcze chujowy sprzęt albo komórką będziesz nagrywał (lub , zgaduję :: schabowym), więc tym bardziej sobie daruj.

Pozostaje ci nagrywac chujowe filmiki z minecrafta. Zgarniesz 5 może 10 widzów. I koneic kariery bo ci się znudzi. xD nic lepszego nie zrobisz sądząc po twoich debilnych postach.

A może zacznij medytować i może jeszcze lewitować?? Pytałeś się niedawno o sztukę opanowania ciała... hmm może już coś umiesz ? ;>

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Załóż pedalski kapelusz na łeb i nagrywaj filmiki z minecrafta

Jednemu takiemu się powiodło

Haahahaha rozjebałeś mnie na maxa, spadłem z krzesła i płacze.

@topic

Być gwiazdą na YT to nie tak że pstrykniesz palcem i już, pare ładnych miech musisz filmy wrzucać do tego zdobyć widzów, możesz robić recenzje gier.

Opublikowano

Wypij 2 litry wódki w 10 sekund, wtedy będzie szacun. Ale tobie dzieciaku wystarczy 1 piwo do zgonu wiec nie mamy o czym gadać ;D

Tak kurwa jedno piwo... aż takiego słabego łba to ja nie mam -.-

Weź wyjdź .

Wkurwiasz mnie.

Każdy twój temat jest tak samo idiotyczny. 12 latku bez życia. Zajmij się czymś normalnym a nie robieniem z siebie debila na YT.

Dodam iż mam 16 lat :). I mam życie za pewne lepsze od twojego.

Albo rapuj jak Kula. Będziesz sławny na całą polske. tylko musisz oczywiście robić to żałośniej od niego.

Rozśmieszyć nikogo nie dasz rady. Zazwyczaj żarty 12/11 latka nie rozśmieszą ludzi starszych , nie ten poziom. A komentowanie jak Macfra94 wybij sobie z głowy. Jesteś za młody i za głupi na to.

Sprostowanie - nie mam 11 czy 12 lat. Czy ja piszę, że chcę nakurwiać tekstami niekrytego? Noo, noo, noo ja głupi to nie jestem. Daruj se kolesiu po 6-cio letnim gimnazjum.

Pewnie masz jeszcze chujowy sprzęt albo komórką będziesz nagrywał (lub , zgaduję :: schabowym), więc tym bardziej sobie daruj.

Sprostowanie - mam kamerę Sony HDR-PJ10. Nie sądzę, że nagrywa chujowo. Schowaj się ze swoim zajebistym aPhone. Po prostu zajebista jednorazowa kamera :)

Pozostaje ci nagrywac chujowe filmiki z minecrafta. Zgarniesz 5 może 10 widzów. I koneic kariery bo ci się znudzi. xD nic lepszego nie zrobisz sądząc po twoich debilnych postach.

Ja nie trawię minecrafta, nawet z pigułkami trawiennymi i milionami błonnika. To jest komercyjny shit. Gorszego gówna niż majnkraft nie ma.

A może zacznij medytować i może jeszcze lewitować?? Pytałeś się niedawno o sztukę opanowania ciała... hmm może już coś umiesz ? ;>

Tak kurwa nauczyłem się. Medytacja to dobra rzecz, ale nie jestem tak zajebisty jak ty. Na jednym gazie z dupy wylecisz na 50 cm i o dziwo! potrafisz się utrzymać. Tak umiem ;) Mały dodatek - potrafię opanować każdy sen, zmieniając go w świadomy.

EOT.

Hmmm. Myślałem nad nagrywaniem "zabawnych" filmików "Bear Gryllsowych" np. W miejskiej dżungli :D. Jak myślicie? wypali?

graphic.png

Opublikowano

Sam ze znajomymi mamy zamiar nagrywać filmiki z tej samej kategorii ;) Jak chcesz możemy się wymieniać pomysłami.

Ostatnio wpierdalałem dość dużą ilość cynamonu, efekty są bardzo "śmieszne" że tak powiem ;) We weekend ciskam nad jezioro "kąpać się", a że jest piździawa to zabawa gwarantowana :D

Opublikowano

EOT.

Hmmm. Myślałem nad nagrywaniem "zabawnych" filmików "Bear Gryllsowych" np. W miejskiej dżungli :D. Jak myślicie? wypali?

Pewnie wypali. Chętnie obejrzę i dam suba.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Może by by wypaliło, ale jak Ty chcesz to zrobić? Będziesz skakał po dachach lub jadł co popadnie? Bo w ogóle nie wiem o co chodzi

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

to jutro idę po baterię do kamery, bo padła. Dam linka na mpc. Od razu mówię, że nie jestem zajebistym parkurowcem i jak się połamię na filmie to nie moja wina :D.

Tak mogę zjeść byle co. Ostatnio wygrałem w zakładzie 50 zł xD. Kumple założyli się, że nie przechrupię sobie ślimaka, a do niego pająka. Padli ze śmiechu. Możliwe, że jest to gdzieś na yt.

graphic.png

Opublikowano

Powiem ci tak:

Jeśli nie będziesz nagrywał filmów z minesrafta, to nie będziedz miał dużo widzów ;/

Opublikowano

@UP

Faktycznie, teraz internet stracił na tym, że nie jest normalny. Chodzi mi o to, że wszyscy tylko o minecrafcie gadają. Dlatego na youtube najbardziej lubię RockAlone2k, CTSG87.

@Topic

To musi być coś wyjątkowego, czego jeszcze nie było. Jak już to wymyślisz, wciskaj reklamę wszędzie gdzie można.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

@up.

Mam wiele pomysłów :P. Gorzej jest z tym, że nie mam gdzie. ale zawsze coś się znajdzie ;p.

graphic.png

Opublikowano

l2aven a gdzie Rojo? ;p Też się wybił, bez minesrafta ( pół roku temu jeszcze tak nie było o tym mowy, ale teraz to zalało cały jiutiup)

Opublikowano

hehe pamiętam jak FuBu został gwiazdą, rób tak jak on podawaj podobne filmiki w dobrej jakości rozmawiaj opowiadaj co robisz co będziesz robił np jak bijesz bossa itp dropisz gdzieś albo nagraj solo dt np :D

Gość malutki688
Opublikowano

Witam. Chciałem zostać gwiazdą youtube xD. Myślałem o tematyce filmów - wybrałem śmieszne. I tu pytanie, co mogę robić? każdy post, który pokazuje twoje ujemne iq będzie warnowany.

Myślałem nad - człowiek bez dna - czyli 2 l soku pomarańczowego w 10 sekund itd :D. Jak myślicie. wypali??

Pogadaj z kula i nagraj z nim cos

Opublikowano

ogólnie to <japierdole>. zrób debilvevo(jak szyszka) i nagraj kawałek fak mi hard i zdobedziesz milion widzów + dołaczysz do reszty debili na yt

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Załóż pedalski kapelusz na łeb i nagrywaj filmiki z minecrafta

Jednemu takiemu się powiodło

Masz racje ;p temu całemu 3x j :P

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...