Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń dla Medyka

wilku2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaką broń polecacie dla medyka? Mam do wydania 40 k bf (tak to się chyba nazywa, chodzi mi o tą za kasa). Oczywiście proszę też podać ulepszania jakie polecacie. W chwili obecnej map G36C (chyba tak to było) i jeszcze jedną. Nie pamiętam nazwy, aczkolwiek wiem że jest najlepsza w wielkości magazynka (best in class: ammo). Żadna z nich nie jest ulepszona. Na razie grałem G36 aczkolwiek skusiłem się na nową, ale mi nie podeszła. Co polecacie? Zależy mi na dmg, zasięgu, celności i jak najmniejszym odrzucie. Czy jest jakieś ulepszenie które zmniejsza odrzut broni?

Edit:

Sorka zapomniałem prefixu ;(

Opublikowano

Mówisz o Celności itp to polecam XM8

DMV2g7.jpg

M60 ma największy DMG, robisz nim za Rambo, jeśli widzisz samochód z daleka, to jesteś pewny że z tej broni bez żadnego RPG go rozwalisz, ale celność i rozmach bardzo duży, broń na krótki dystans

W1Blf0.jpg

Jest jeszcze M249, najbardziej spotykana przeze mnie broń dla medyka w grze, dobry DMG, dobra celność, na średni dystans

lpagrB.jpg

Opublikowano

Dobra postanowiłem jeszcze dokupić M60. Jakie ulepszenia mi polecasz? Byłbym Ci wdzięczny gdybyś mi powiedział jakie dać też ulepszenia do G36C ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...