Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM Lub GODEM

Dafleia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem Kacper. Mam 25 lat. Zostanę Gamemasterem w tibii (OTS) Koniecznie dedykowany. Mam duże doświadczenie w tibii, niestety nie w komendach GM, mam doświadczenie w tych podstawowych ale na szczęście szybko się uczę komend.Gram w tibię od 7 lat. Najbardziej interesuje mnie tibia 7.6 i 8.6 ale inna wersja nic nie zaszkodzi.Mogę też zostać godem serwera. Nie interesują mnie serwery z graczami 10 dziennie. Interesują mnie serwery z graczami 30+. Lubię bardzo grać na serwerach tak zwanych "NOOB" które mają mapki evo i exp x999. Ależ inny exp też mnie interesuje i inne mapki też. Pozdrawiam, serwer ma być ogarnięty i nie nie posiadam gg i skype bo komunikatory mi bugują komputer;/

NIEDAJ BOŻE OTS HAMACHI!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Weź człowieku wjedź z czoła w ścianę. Myślisz że ktoś da Ci GM ot tak? Chyba żeś nie lał elo.

//WARN nie odkopuj tematów !!

Mam na sprzedaż skrypt do csgodouble z anti-train oraz anti-rainbow. O więcej info zapraszam na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...