Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MegaProblem] Ace Client

Hollowarsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 2 dni temu grałem sobie spokojnie w Lola, lecz komputer niestety musiałem sformatować(dokładniej brat =.=) i zmienił mi z windowsa dt(edycja visty) na windows 7 . Z zapałem oczywiście pobieram Lola, a jak się okazało jest błąd directa. Nie widzę opcji by to odpalić normalnie.

Postanowiłem więc pobrać Ace Clienta o którym to tyle słyszałem myśląć, że wrócę do gry. Wszystko spoko działa... no dobra, nie wszystko.

Pobrałem clienta 3.24. Oraz patcha 3.25. Zainstalowałem clienta, wybrałem serwer w menadżerze oraz język, następnie spatchowałem do wersji up. Jak się okazało, serwer wybiera mi taki, na którym nie mam konta. Gdy zmienie w menadżerze, wraca mi do starej wersji Ace Clienta.

Ma ktoś na to rozwiązanie? sposób?

Może ktoś dobrego Ace Clienta spatchowanego wysłać? zapłace smsem czy coś.

Opublikowano

Jak przy normalnie wersji widowsa masz błąd directx to wez jakas płytke z gramy(np z cdaction) i z nich zainstaluj, mogą byc stare(im starsze tym lepsze),następnie pobierz jak najnowszą wersję i wtedy bedzie działac, jest to spowodowane tym że brakuje bibliotek, które już są usunięte z directx, dlatego musisz zainstalować starszego, albo po prostu zainstaluj pando media booster

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...